Uutta lipaston ylle

tiistai 26. helmikuuta 2013
Tein tuossa pari päivää sitten heräteostoksen. Valaisin löysi tiensä suoraan minun ostoskärryihin, kun se oli krominen ja hintakin alennettu :) Kotona sitten alkoi pähkäily mihin sen laittaisin. Siinä unelmatalossani tälle olisi vaikka kuinka monta paikkaa, mutta ei tietenkään tässä talossa. Koska tässä valaisimessa valo kohdentuu vain alaspäin, ei valaisuteho huoneessa ole kovin hyvä. Siksipä tämä hylättiin olohuoneessa, keittiössä ja työhuoneessa.

Paikkansa se löysi lipaston yläpuolelta ja samalla seinäkin sai vaihtaa ilmettään. Peilit lähtivät vaatehuoneeseen ja sieltä muuttivat tilalle nämä DIY-taulut ja valokuvakehykset. Valokuvat pääsevät kehyksiin nyt tämän postauksen jälkeen. Asetelma näytti pitkään keskeneräiseltä ja melkein jo purinkin sen, mutta nyt kun neilikat pääsivät asetelmaan mukaan se on valmis. Ja ehkäpä se siinä rakentuu matkan varrella vielä paremmaksi. Kevään mittaan tätä on kiva muutella eri tehosteväreillä :)


p.s. Tänään tuli todistettua että valon määrä on taas kohdallaan. Kaikki muut kuvat paitsi alin on otettu täysin luonnonvalossa :)

8 kommenttia

 1. Kaunis! Hyvin keksit tämän asettelun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli tässä vähän säätämistä mutta lopulta tavarat löysivät paikkansa :)

   Poista
 2. Todella hyvä asettelu kaikinpuolin ja valaisin on tuossa paikalla tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Arvostan todella kommenttiasi kun itse olin alkuun vähän epävarma tästä asettelusta. Heti tuli varmempi olo :)

   Poista
 3. Kivalle näyttää, saanko kysyä että mistä tuo kiva kattovalaisin on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Valaisin on Prismasta ja olisikohan tämän nimi ollut Otto. Samaan sarjaan oli myös lattia/lukuvalaisin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥