Väritetty olohuone

maanantai 25. helmikuuta 2013
Jee! Aurinko on paistanut jo pari päivää putkeen :)
Se on saanut hetkessä aikaan taas ihan uuden innon kodinlaittoon. Pistinpä tuossa äsken tilauksenkin menemään parista sisustustyynystä ja torkkupeitosta! Ja eräs toinenkin sisustusprojekti on meneillään.

Nyt kuitenkin mennään vielä entisillä tekstiileillä ja olohuone on saanut taas vähän väriä. Marimekon trikootyynyliinat on saatu joululahjaksi ja ovatkin tosi mukavat. Tykkään kovasti!
Jos joku muukin kaipaa vaihtelua sisustuslehtiin eikä ole vielä tutustunut muihin kuin kotimaisiin, suosittelen aloittamaan sköna hem -lehdestä. Se on ollut kaivattu piristys ja vaihtelua aina "samoihin" lehtijuttuihin.


Mukavaa viikonjatkoa kaikille! Minulla se menee aikalailla kotikuvioissa ja kipeää lasta hoitaessa. Toivotaan että tuo aurinko jatkaa paistamistaan! :)

4 kommenttia

 1. Ihanan näköistä, niin keväistä teillä! <3 Turkoosi on piristävä lisä sisustukseen, tekisi mieli sitä itsellekin. :) Toivottavasti teillä parannutaan pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Turkoosi on kestoväri meillä, ollut jo monen vuoden ajan :) Siihen en kyllästy koskaan. Toivottavasti pikkuinen paranee pian eikä tarttuisi isosiskoon..

   Poista
 2. Kaunis turkoosi :) Tervetuloa blogiini vierailulle: http://wwwunelmaonnesta.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥