1-vuotias blogi

tiistai 12. helmikuuta 2013
Vau. Kokonainen vuosi on takana. Vuosi sitten julkaisin oman blogini ilmoille ja jännitys oli kova. Varsinkin kun Johanna Sisustusunelmia -blogista linkitti uutukaiseen blogiini :) Sen jälkeen kävijävirta kasvoi hetkessä suureksi. Muistan että ensimmäisen illan aikana sivun katseluja olisi ollut jopa 1000. Kiitos blogini hyvästä alusta kuuluu siis edelleenkin Johannalle!
Ja ihan valtavan paljon kiitoksia teille lukijat! Teillehän minä itseni lisäksi bloggaan!

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat viime vuoden varrelta satunnaisesti valittuja otoksia. Näin myös uudemmat lukijat näkevät, kuinka sisustus meillä on muuttunut. Modernimpaan suuntaan.
Postaus on melko pitkä, mutta suurin osa kuvia. Jatka loppuun asti lukemista, jos haluat kuulla minusta jotain uutta :)

 

 Kävijöitä on riittänyt hyvän alunkin jälkeen, sillä nyt on tullut jo 70 000 täyteen. Ilman, että olen suuremmin edes yrittänyt lisätä kävijämäärää. Onkin mukavaa, että lukijat ovat päätyneet tänne ihan omasta tahdostaan. Haluaisin blogata enemmänkin ja vastata odotuksiin, mutta nyt tämä vuodenvaihde on verottanut tahtia. Odotankin kovasti, että kevät tästä etenee ja minä ja sisustuskin saa uutta virtaa kevään väreistä ja jutuista.









Olen saanut jo viime vuoden puolella ja nyt alkuvuodesta muutamia haasteita ja olen ollut niiden toteutuksessa suoraan sanoen laiska..! :) No nyt skarppaan ja yhdistän nämä haasteet. Suurin osa haasteista ovat olleet sellaisia, joissa tulee paljastaa itsestään joitain asioita. En nyt jaa yhtään haastetta eteenpäin, mutta kehotan tutustumaan näiden haasteiden antajien blogeihin! Anteeksi jos joku haasteen antaja jää mainitsematta. En ole varma tuliko tähän nyt kaikki!

Haasteita antoivat seuraavat blogit:



Ja sitten paljastuksia minusta.

- Haaveilen nykyään joka päivä uudesta ja isommasta kodista. Olen onnellinen tästä ihanasta kodista, jossa nyt asumme. Mutta olen tullut siihen tulokseen, ettei tämä ikuisesti tule riittämään meidän perheelle.

- Haaveilen myös siitä, että jonain päivänä perustaisin oman yrityksen. Unelma ei ole saanut vielä tuulta alleen, sillä sitä loistoideaa mikä yritys se olisi, ei ole vielä keksitty :D

- Kahdesta edellisestä voi edelleen todeta, että olen ikuinen haaveilija :)



- Lapsilukumme ei ole vielä toivottavasti täynnä :)



 
- Liikun aivan liian vähän. Toki työni on myös fyysistä ja pienten lasten kanssa tulee väkisinkin liikuntaa. Mutta kaikki liikunnalliset harrastukset ovat jääneet vuosien varrella. Joskus kävin monta kertaa viikossa jumpissa, olen harrastanut vähän aikaa myös kuntonyrkkeilyä, olen käynyt kuntosalilla.. Mutta nyt harrastukset rajoittuu valokuvaukseen, bloggaamiseen, käsitöihin yms. Tässä asiassa pitäisi siis skarpata!

-Voin viettää kaupungilla useita tunteja kierrellen sisustus- ja vaateliikkeitä, ilman että edes hirveästi ostelen mitään. On vain niin kivaa katsella ja saada inspiraatiota.










 - Laulan paljon kotona, mutta en juuri koskaan muualla (jos ei satunnaisia karaoke lipsahduksia lasketa, hih..). Omaan mielestäni ihan kohtalaisen lauluäänen (uskoo ken haluaa :))





- Uskon kohtaloon. Ja tietynlaiseen karmaan, jossa asiat pysyvät aina jollain tavalla tasapainossa. Ei pahaa ilman jotain hyvääkin. Olen erittäin onnellinen omasta elämästäni ja siitä mitä olen saavuttanut. Toisaalta terveyteni ei ole sataprosenttinen eikä koskaan tule olemaankaan. Silti minulla on kaikki hyvin!





- Toivon myös, että jonain päivänä saan enemmän irti myös tästä bloggaamisesta. Pitäisi ehkä enemmän mainostaa blogiani, mutta katselen mielelläni rauhassa blogimaailman kuvioita ja seuraan sinne mikä kiinnostaa.

Voisin kertoa vaikka minkälaisia pikkuasioita itsestäni, mutta en koe siihen nyt tarvetta. Ne pienet asiat ja luonteenpiirteet kyllä paljastuvat teksteissäni :) Jos joku asia mietityttää, voi asiaa kysyä minulta. Olipa se mitä vain.

Vielä kerran kiitos lukijat ja vierailijat! Te teette tästä bloggaamisesta mielekästä!
Ja edelleenkin ne kommentit ovat bloggaamisen suola! :)

36 kommenttia

  1. Onnea 1-vuotiaalle! :)
    Samoja juhlia vietetään munkin blogissa! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea yksi vuotiaalle blogille :)

    VastaaPoista
  3. Onnea 1-vuotiaalle blogille! :) Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  4. Onnea yksivuotiaalle! Mielenkiintoisia paljastuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisia syvällisiä haaveilijan höpinöitä ;) Kiitos onnitteluista!

      Poista
  5. Syytä siis juhlia :) Onnittelut kauniille ja inspiroivalle blogille!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia!
    Kotinne on kaunis ja harmooninen.

    VastaaPoista
  7. Onnea!
    Ihana postaus!
    Mistä on tuo korisysteemi tuossa synttärikattaus kuvan oikealla puolella seinällä? Olen etsinyt pitkään tuon tyylistä.
    Mukavaa viikkoa!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kun tykkäsit! Tuo seinäteline on Ikeasta. Suomen Ikeasta sitä ei ole tainnut enää saada (?), joten tuo on ostettu Haaparannan Ikeasta. En tosin tiedä onko sielläkään enää. Itse olen taas toisaalta miettinyt siitä luopumista, mutta se on kyllä tosi kätevä. Meillä se on siis lehtitelineenä.

      Poista
  8. Ihana oli lukea pitkä postaus kuvien kera!

    Itse tykkään kovasti katsella kuvia taaksepäin, sillä niistä näkee miten paljon koti tai elämä saattaakaan muuttua pienessäkin ajassa. (vaikka ei aina ehkä siltä tuntuisi)

    Upeita kuvia ja tunnelmaa olet vanginnut otoksiin!

    Onnea yksivuotiaalle blogille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun tykkäsit! Itsestänikin oli kiva pitkästä aikaa kirjoittaa pidemmästi ja valikoida vanhoja kuvia. Kiitos!

      Poista
  9. Olipa kiva blogi, joskus olen tänne jotakin kautta eksynyt. Ihan mukavasti olet saanut kävijöitä sivullesi. Miten saat valkoiset sohvat pysymään puhtaana, käytätkö niihin suoja-ainetta? Meillä nimittäin sohvan päälliset voi pestä, mutta lepotuolit ovat alkaneet tummua. Luulen, että ottavat takasta jotain pölyä, joka leijuu ilmassa. Harmittaa, kun niille ei voi tehdä mitään muutakuin vaihtaa:( Onko tuo lastenhuoneen tuoli Kartellin ja mistä nuo valkoiset kalusteet ovat, pinkki tuo kivasti tyttömäisyyttä huoneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiset kangassohvat kyllä oikein imevät tahroja. Meilläkin siis niitä tulee :)
      Suoja-aine oli tarkoitus laittaa, mutta se ihan oikeasti unohtui. Ja sohvathan ovat vielä melko uudet (muutaman kuukauden), joten eivät ole ehtineet pahemmin kärsiä. Nyt ajattelin laittaa nämä päälliset pesuun. Suosittelen kokeilemaan sellaista kikkaa, että laitat pesuun puolet pesuainetta ja puolet ruokasoodaa. Tuosta ei ole itselläni vielä hirveästi kokemuksia, mutta olen sillä kyllä saanut loistavan valkoista. Ja olen lukenut muualtakin, että sillä saa valkoisen raikkaan valkoiseksi.

      Lastentuoli on Kartellin ja valkoiset kalusteet Ikeasta. Tuo lastenhuoneen pöytä on sellainen oma tekele, joka ei ole enää käytössä.

      Kiitos kivasta kommentista! :)

      Poista
  10. Uutena bloggaajana oon itse vähän ulalla, ja mietin mistä ne lukijat löytävät blogiini, ja jos löytävät, onko se seuraamisen arvoinen...
    Hieman on kaikki hakusessa, mutta eiköhän se tästä, pikkuhiljaa.
    Niin tai näin, sun blogiasi on kiva lukea, ja onnittelut vuoden ikään ehtineelle!






    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman bloginhan voi listata sinne blogilista.fi sivulle. Se on yksi reitti. Ja ihmiset löytää paljon sivuilleni googlettamalla eri asioita. Jos blogin kuvaus on osuva, sekin voisi auttaa. Onnea bloggaukseen! Kiitos!

      Poista
  11. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi :) Minun blogissani on sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  12. Onnea onnea!
    Tuo laiturikuva oli sykähdyttävä. Kesänikävä iski!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tuo laiturikuva on yksi suosikkejani. Se on viime juhannukselta Pielisen rannalta ♥

      Poista
  13. Paljon onnea vuoden ikään ehtineelle blogille!
    Kauniita kuvia ja kiva tunnelma täällä - hauska myös tällainen takautuva kuvapostaus.
    Ja pidän erityisesti blogisi nimestä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ai, onkohan meillä siis jotain yhteistä tuon blogin nimen perusteella?

      Poista
  14. Onnea blogisynttäreiden johdosta! :) Niin kauniin kattauksen olit luonut All you need is white - blogin kattauskilpailuun, onnittelut kärkikolmikkoon pääsystä :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥