Talokierros jatkuu; pukeutumishuone

keskiviikko 26. joulukuuta 2012
Pahoittelut hidastuneesta talokierroksesta. Ennen joulua kaikki huoneet oli ihan vinksin vonksin kun siivoilin kaappeja ja laatikoita. Joten siksi kierros saa vasta nyt jatkoa. Ja otetaanpa nyt sitten vuoroon nämä makuuhuoneet. Ensimmäisenä vuorossa "pukeutumishuone", josta jo kuvan vilautinkin aiemmin. Nyt alkaisi olemaan enemmän valmista..! Tykkään!

Ihan ensimmäisenä muistutukseksi pohjakuva.
Tämä "pukeutumishuone" on siis mh1.


 Huoneessa on vanhat ihan perinteiset vaatekaapit, jotka sijaitsevat tuossa yläpuolen kuvassa vasemmalla. Haaveena olisi saada niiden tilalle kunnon vaatesäilytys-systeemit liukuovineen, mutta vielä saa kelvata nämä perinteisetkin. Lipastot ovat Ikean Malm -sarjaa (2 x lipasto neljällä laatikolla) ja niissä säilytetään tyttöjen kaikki vaatteet, sekä meidän sukat yms. Lipaston päällä viikataan pyykit ja siitä ne on sitten helppo siirtää suoraan kaappiin tai laatikoihin. Nyt meidän kaikkien vaatteet ovat siis samassa huoneessa, mikä helpotus :) Paitsi liinavaatteet eri huoneessa ja pyyhkeet säilytetään kodinhoitohuoneessa.


 Muistattekos syksyllä sen postauksen kun spreijasin risupallot valkoisiksi? Laitoin valosarjan pallon sisään ja valo tulee sieltä todella kauniisti.



Valkoisissa pyöreissä hattulaatikoissa on villasukkia yms.


Hyllyiltä löytyy minun korut, joitakin asusteita ja pienempiä laukkuja.
Näillä ratkaisuilla sain pikkuisen lisää tilaa myös eteiseen ja vessaan, kun tavaraa siirtyi tänne.




Tiara muistona häistä ♥



Arkusta löytyy nyt minun korkkarit ja laukkuja.
Ikkunassa on paperikoristeen lisäksi bling blingiä. Tuo timanttikoriste jää kyllä joulunkin jälkeen :)



Mitäs piditte? Onko teillä vaatehuonetta? Ja löytyisikö omia vinkkejä tai ehdotuksia säilytysratkaisuiksi tällaisiin tiloihin?

Ja vanhimman siskon perheelle tiedoksi; nyt on teille sitten kaksi makuuhuonetta käyttöön ;)






11 kommenttia

  1. Voi ihanuus <3 Tuollainen pukeutumishuone kelpaisi kyllä!! Itselläni ei ole tällä hetkellä edes vaatehuonetta, joten omatkin vaatteeni ovat komeroissa parissakin eri huoneessa.
    Tuo on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olispa ollu mukava jos tässäkin talossa olisi ollut edes pieni vaatehuone olemassa, mutta onpahan nyt. Kiitti!

      Poista
  2. Aivan ihana!!! Omassa pukeutumishuoneessa laitoin seinän levyisen liukuovi kaapin säilytystilan maksimoimiseksi.
    Sen taakse saa vaikka mitä piiloon. :)
    Leppoisaa joulun ajan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Liukuovet saisi tulla tännekin ja paljon paremmat kaappisysteemit muutenkin. Sitä samaa sinne! Täällä koittaa huomenna aamulla arki, töihin lähtö..!

      Poista
  3. Kylläpä passaa teille taas joskus tulla kyläilemään (sotkemaan)!
    Terveisin, vanhin sisko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, tulisittepa taas pian sotkemaan :) Enää on ratkaistavana sitten kummassa huoneessa sitten kukakin nukkuu.. :)

      Poista
  4. Toi on ihastuttava tila. <3
    Ja yllättävän tärkeä huone!
    Pukeutumiseen ja vaatehuoltoon menee yllättävän paljon aikaa,
    jollei se ole jäsennelty tuolleen fiksusti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tästähän vielä puuttuisi se meikkauspiste, joka sinulta löytyy..! Just tänä aamuna ajattelin, että jos tässä huoneessa olis vielä sellainen, voisi siinä sitten juoda ne aamukahvitkin samalla :) Mutta mun meikkaaminen on loppujen lopuksi niin pikaista ja vähäistä, että se veisi turhan paljon tilaa.. ;)

      Poista
  5. ihanan näköistä!
    lueskelin pitkän tovin blogiasi, kun en ennen joulua niinkään ehtinyt ja oli pakko jättää viestiä et tosi kaunis teidän joulukoti <3 ja kuusenoksat saunassa on loistoidea, miksi ihmeessä en oo moista koskaan hoksannut! nappaan heti tuon idean (ehkä uuden vuoden saunaan!); onhan juhannuksenakin koivunoksia :)
    aamusauna jouluaattona on meilläkin ihan ehdoton! mukavia vuoden viimeisiä päiviä sulle J :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! Kiva kuulla että kävit lueskelemassa! ♥
      Kuusi tuoksuikin tosi kivasti tuolla saunassa. Toki sitten myöhemmin tuoksu jo haihtui, mutta ehkäpä vielä uudenvuoden saunaan voisi tosiaan laittaa uudet..! Juhannuksena koivu on ehdoton saunassa :)

      p.s. mua vähän huvitti lukea, että teillä oli jotain mutkia matkassa siinä joulusaunassa :) Meilläkin nimittäin päättyi aamusauna vähän dramaattisesti kun kynttilöistä roiskahti steariinit löylyveden mukana kiukaalle. Liekithän siellä kävi kiukaassa, onneksi pienet..! Ja onneksi lapset olivat jo nostettu takaisin ammeisiinsa ja saunominen muutenkin jo loppusuoralla.. Että semmoinen steariinin katku tuli siihen loppuun :)

      Mukavaa loppuvuotta sinnekin! :)

      Poista
  6. ou nou :D (näin jälkikäteen, kun mitään pahempaa ei sattunut, voi jo nauraa...)
    no meillä kävi niin et suihkun sijaan jouduimme peseytymään poreammeessa ;D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥