Pohdintoja niistä tärkeimmistä

sunnuntai 16. joulukuuta 2012
Hyvän mielen haaste

Sain jo aikaa sitten tämän haasteen Cinnabarialta blogista Valkoinen Koti. Toteutukseen tämän sain vasta nyt, mutta ehkäpä ihan hyvä näin. Joulun alla on nimittäin ihan hyvä miettiä niitä oikeasti tärkeitä asioita. Niitä, jotka saavat minut hyvälle mielelle. 

 
Olisi kiva, jos itsekin kertoisitte teille tärkeitä asioita. Ei niitä kymmentä tarvitse luetella, vaan olisi mukava kuunnella myös teitä. 

Asiat eivät ole tärkeysjärjestyksessä (paitsi nro1), vaan sitä mukaa kirjoitan kun mieleen tulee.


1. Perheen yhteinen aika. Korvaamatonta. Olemme melkoisia kotihiiriä koko perhe..! Aika perheen kanssa menee aina työn, palkan, materian tms. edelle. Perheeseen kuuluu tietenkin myös omat siskot ♥ vanhemmat ♥ ja miehen perhe ♥

2. Kodin laittaminen. Olipa se sitten sisustamista, siivoilua tai remontointia. Koti on paikka, jossa pitää voida nauttia ympäristöstään sekä toiminnallisesti että visuaalisesti.



3. Lapset. En olisi voinut kuvitella ennen lapsien saamista tällaista rakkauden määrää ♥

4. Esineiden tuunaus, askartelu, käsityöt ja kaikenlainen käsillä tekeminen saa minut hyvälle mielelle. Huomaan joskus, että on vain pakko saada "luoda" jotain ja siitä tuleekin sitten niin hyvä mieli. Kuten joulukortit tänä vuonna; ensin ärsytti koko ajatus, mutta kortteja tehdessä huomasinkin että tein vaikka minkälaisia variaatioita. Ja huomasinpa myös sen, että se joulufiilis alkoi syntymään taas ihan eri tasolla :)



5. Rentoutuminen. Ja itsensä hemmottelu :) Kaikkien tulisi muistaa ottaa aikaa ihan itselleen!



6. Valokuvaaminen ja muiden ottamien kauniiden kuvien katselu. Voi että kuinka suurta iloa ja inspiraatiota muiden kuvista voi saadakaan! Esimerkiksi joidenkin tiettyjen bloggaajien kuvat saavat aina sydämen pakahtumaan :) Esimerkiksi Marian ja S:n kuvat ♥

7. Bloggaaminen. Bloggaamisen kautta kehityn ja vuorovaikutus lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa on yksi parhaista puolista.



8. Antaminen. Itsekin pidän yllätyksistä ja kaikenlaisista muistamisista, mutta parasta on kun saa toisen hyvälle mielelle :)

9. Ystävät. Miten sitä tulisikaan toimeen ilman rakkaita ystäviään! Puhelut ja kahvittelut ja analyysit kaikenmaailman asioista ♥

10. Luonto. Kaikkina vuodenaikoina :)



En jaa haastetta eteenpäin, sillä tämän olen nähnyt jo monessa blogissa, mutta mielelläni haluaisin kuulla niitä teidän ajatuksia!
Rauhallista kolmatta adventtia :)

J

2 kommenttia

  1. Täällä blogissasi voisi viihtyä vaikka kuinka kauan! Niin kaunis koti teillä on!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥