Talokierros: Työ- / vierashuone

sunnuntai 30. joulukuuta 2012
Talokierros saa jatkoa ja vuorossa on meidän työ- / vierashuone. Postauksen lopusta löytyy taas pohjakuva, jossa tämä huone on mh2. Talon ainoa huone, jossa on seinissä vähän jotain väriä. Tämä on oikeastaan aina ongelmallinen huone. Tämä ei ole koskaan ollut mieleinen. Joten jotain suunnitelmia sinne jo on (taas).


Pidän kyllä näistä väreistä, yhdessä ja erikseen, mutta jotain tämä kaipaisi. Olen harkinnut massiivisen työpöydän maalaamista kiiltävällä mustalla, mutta en ole varma raskinko. Myös pelkkien vetimien vaihto/maalaus on käynyt mielessä. Työtuolin pitäisi olla erilainen ja pöytäkonekin joutaisi pois, sillä se on lähes käyttämätön.. 

Kattovalaisin tähän tilaan on jo valmiiksi mietittynä. Se tulee todennäköisesti olemaan Hektar -valaisin pienimmässä koossa, vedettynä tuohon peilin eteen roikkumaan. 


Syy siihen miksi tämä huone on niin vaikea, on se että täällä on iso työpöytä, 120 cm leveä sänky ja vielä tv-taso. Pöydän koko on tarpeen, joten siitä ei ehkä luovuta, mutta sängyn tilalla voisi olla vuodesohva. Olen niitä kohtaan vain melko skeptinen.
Olen myös miettinyt, josko vähentäisin valkoista reilusti tästä huoneesta, mutta toisaalta se tuo raikkautta.. Tilalle tulisi mustan ja harmaan sävyt. Vai lisäisinkö sittenkin valkoista? Osaapa nyt päättää. Olisiko teillä ideoita?
Huomenna on sitten vuoden viimeinen päivä. Hieno vuosi on ollut taas! Huomenna poikkean tästä talokierrosteemasta, ja sen jälkeen jatketaan kierrosta lasten huoneesta. Mukavaa sunnuntain jatkoa! Me lähdetään Hop Lop -puistoon..!


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥