Vaatehuoneen tapainen

lauantai 1. joulukuuta 2012
Joskus heitin ilmoille ajatuksen, että jos tytöt nukkuisi samassa huoneessa tulisi tuosta pikkuhuoneesta vaatehuone. No nyt se on muotoutumassa sen tapaiseksi :) Tässä vaiheessa kurkistus vain ovelta, sillä ei siellä paljon muuta katsottavaa olekaan. Täytyy miettiä ideoita ja juttuja, millä siitä saisi kivan ja toimivan! Mutta tässä teille huoneen värimaailmaa ja alustavia ajatuksia :)
EDIT: Kyseessä on siis tuo makuuhuone 1.


6 kommenttia

 1. Ai että miten ihana ja houkutteleva juttu tuollainen vaate- ja pukeutumishuone!! Syksyllä/loppukesästä muistelen katsoneeni netistä jonkin sellaisen Inno- tms sisustusohjelman, jossa stailattiin pieni makuuhuone pukeutumishuoneeksi. Se oli juuri sellainen jokanaisen unelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin olen sen jakson nähnyt. Jospa tuosta saisi vielä toimivankin!

   Poista
 2. Ihana blogi, tunnelmallisia kuvia! Tahtoo kylään! Tuotais itsemme ja pari matkalaukullista tavaraa... mihinkähän ne ensi kerralla kannetaan? Surprise!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan teitä kuule ajattelin tätä tehdessäni. Vierashuone on sentään ennallaan (vielä) :) Mutta pari patjaa on heitetty menemään. Aina teille ja teidän matkalaukuille on tilaa!!

   Poista
 3. Voi kuinka iki-ihanaa olisi saada pukeutumishuone. Se olis NIIN mun juttu :D
  Jee, kun semmoisen keksitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on kyllä kiva, mutta toivottavasti siitä saadaan myös sen arvoinen! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥