Joulun rakentelu alkakoon

torstai 13. joulukuuta 2012
Nyt voin sen aloittaa. Joulun rakentelun. Monta vapaapäivää ja aikaa rentoutua ja rauhoittua. Päästä joulun tunnelmaan ja nauttia tästä ajasta! Ennen joulua on vielä muutama työpäivä, mutta aaton ja pyhäpäivät saan viettää kotona rakkaiden kanssa ♥ Näin pitkien vapaiden kunniaksi tulin kuitenkin heti vähän kipeäksi ekana päivänä..


Taloesittelykin jatkuu vielä, mutta vaikkapa parin päivän päästä. Pari haastettakin odottaa toteutusta ja muutenkin pitäähän sitä sitten postata joulukuusesta. Kunhan se vaan saadaan paikoilleen. Meille tulee aito kuusi (niinkuin aina ennenkin) ihan suomalaisesta metsästä. Kunpa saisi vaan mahdollisimman tuuhean! Ensi viikolla sitten. Saa nähdä minä päivänä :) Rakastan kuusen tuoksua, siitä se joulufiilis sitten viimeistään syntyy. 


 Joulukortit meinasi saada stressin aikaiseksi (siis saikin..) tänä aamuna, mutta onnellisesti saatiin matkaan muutamat kortit. Loput kortit luovutetaan sitten lahjojen yhteydessä tai muuten vain kasvotusten.
Joulukuusen koristeet pääsivät esille tähän kulhoon, kunnes pääsevät tositoimiin kuusen oksille. Oli muuten kova kiusaus pikkuisille ♥

4 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥