Terassi-ilmat jo mielessä..

torstai 5. huhtikuuta 2012
Olisipa jo lämmin! Tässä pieni kurkistus meidän terassille ja vähän mietteitä uusista jutuista. Kuvat ovat viime kesältä ja siis vain rajauksia isommista kuvista..

Viime kesänä terassille rakennettiin myös katos valkoisilla pylväillä ja valokatteella. Tuota valokatetta mietittiin, että tuleeko ruman näköinen kun sitä on niin paljon. Katon kulma on niin loiva, että sivusta katsottuna sitä ei juuri huomaa ja terassilta katsottuna näkyy vain sininen taivas :) Tuli siis hyvä. Nyt olen miettinyt mitä keksisin lisää tänne terassille. Ajatuksissa päällimmäisinä on tällaisia;

Kuvat lainattu, verhot Ikean sivuilta ja pöytä Jyskin sivuilta.
Haluaisin siis ripustella valkoisia verhoja terassille. Lähinnä juuri niiden pylväiden kohdille, mutta myös sillä tavalla että niistä saa tarvittaessa vähän varjoa. Meidän takapiha on etelään päin ja aurinkoisena päivänä voi olla hyvinkin paahtavaa. Sitten olisi kiva tuollainen taittopöytä. Tuo kyseinen on aika matala, joten en tiedä kelpuutanko juuri sitä mutta kaunis se on. 

Sitten olisi toiveissa myös joku megapehmeä löhönurkkaus, jossa olisi sitten värikkäitä tyynyjä ja peittoja :) Meillä on kaksi baden baden -tuolia ja ovat ihan toimivat, mutta aika vähän niillä on tullut oikein löhöiltyä.

Tällaisia suunnitelmia! Toivottavasti tuo lumi nyt sulaa äkkiä pois!
4 kommenttia

 1. Ihana kesäinen henkäys tuli vastaan kun katsoi näitä kuvia! Sais kesä jo tulla! :)
  Me aloteltiin pihahommat viime kesänä/syksyllä ja vielä ois mm. perennojen laittamista jäljellä. Kädet jo syyhyäis päästä toteuttamaan ideoita niiden suhteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla on tuo kevät niin mielessä niin ajattelin jo väläyttää kesäkuvia :) Sitäpaitsi ei mene kuin vähä aikaa niin kohta on jo tuollaista! Ja mä niin odotan että mun tulppaanipenkki alkais nousemaan.. :)

   Poista
 2. Kiva idea nuo verhot. Itse haaveilen Ikean valkoisesta "katoksesta" pihalle -siinä olisi hieman samaa fiilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan aina kateltu niitä katoksia, olis kätevä! Mut nyt ku terassi on katettu ei katoksella olis niin paljon käyttöä. Vähän vaan pitää miettiä että minkälaiset verhot tuonne laittais, etteivät olis ekan sateen jälkeen pilalla.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥