Teollista kontrastia valkoisen sekaan?

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012
Helsingin reissulla käydessäni bongasin Indiskasta sellaisen indrustrial jakkaran ja se jäi mieltä kaivelemaan. Eilen sitten katsoin Tyylivarkaita ja siinähän oli aivan mielettömän ihana se koti, josta inspiraatio muutoskohteeseen saatiin. Siinä kodissa oli muutamia juuri tuollaisia yksityiskohtia, esimerkkinä nyt se jakkara. (edit: paitsi että se oli vielä hienompi, siloiteltu versio) Innostuin etsimään netistä jakkaroita ja niitähän löytyi pari. Toinen on hinnaltaan vähän korkeampi, mutta löysin myös edullisemman version. Sekin tosin useamman kympin. Kuvassa vasemmalla oleva tuoli on reproduktio Xavier Pauchardin vuonna 1934 suunnittelemasta jakkarasta. Sarjaanhan kuuluu myös erimallisia tuoleja.

Tällaisen kovasti siis haluaisin! Jos alkuun yhden hommaisi, mutta näitä voisi käyttää myös yöpöytinä (!), olkkarissa sivupöytänä ja vaikka mitä. Katsotaan nyt jääkö vielä haaveeksi tämäkin.. On yksistään ehkä vähän ankean näköinen, mutta esimerkiksi eilisen ohjelman perusteella sopii hyvin sisustukseen :)

Vasemmanpuoleinen täältä ja oikeanpuoleinen täältä.

Olisiko teillä kommentteja asiaan? Tai vinkkejä? Tai tietoa muista samankaltaisista tuotteista? 

p.s. Objektiivi edelleen rikki, siksi ei nyt näy omia kuvia..

12 kommenttia

 1. Teolliset jutut passaa kyl hyvin valkoiseen sisustukseen! Et varmasti noikin, ja ois kyllä monikäyttöset :)
  Multa meni eilinen Tyylivarkaat ohi, täytyy katella se katsomosto sitten ku ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin antais ne vähän särmää, eli kävis varmaan meillekin. Kannattaa katsoa :)

   Poista
 2. Hui, mun omaan silmään toi on ihan kamala. Tulee mieleen leikkaussaleissa olevat metalliset pöydät tms. Monikäyttöinen varmasti, mutta itse mitä olen sun sisustusjuttuja katellu niin en osais tota sinun kotiis kuvitella :o Mutta itse tiedät toki parhaiten ;) Oli kuitenkin oma mielipide pakko vinkata vaikka niin negatiivinen olikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kaikki mielipiteet tervetulleita! Mitä se nyt olis ku kaikki vaan aina olis että ihanaa ihanaa joo joo tottakai ;)
   No tuo kuva ei kyllä tosin kerro koko totuutta, mutta itseänikin vielä enemmän miellyttäis juuri se malli mikä näkyi Tyylivarkaissa.

   Poista
 3. Minä tykkään! Meille olen miettinyt sellaista "teollisuus"valaisinta ruokapöydän ylle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat myös kivoja! Tuo oikeanpuoleinen jakkara on sellaisesta nettikaupasta, josta löytyy myös niitä valaisimia ;)

   Poista
 4. Minä tykkään! Kotiuttaisin mielelläni tuollaisen. Esimerkiksi tosiaan yöpöytinä olisivat makeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöpöytä ajatus on jäänyt minuakin kummittelemaan kovastikin, mutta tosin tulisi aika tyyriiksi yöpöydät eikä olis edes laatikoita. Mutta olisivat kyllä hienot!

   Poista
 5. Heippa, käyppäs hakemassa blogistani tunnustus mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Hei, uusimmassa glorian koti- lehdessä aika paljon tämän näköinen tuoli(itsekin pidän tästä) ja hinta oli VAIN 9.95e ja käsittääkseni Clas Ohlsonin?! Eihän se tietysti ole samanlainen, mutta musta ihan kiva ja vaikka maalia pintaan, niin saa ihan oman näköisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin sen kuvan siinä lehdessä ja minähän heti ajattelin rynnätä sinne katsomaan! Mutta sitten ajattelin tarkemmin. Sen korkeus oli 43cm ja se oli tarkoitettu kukille. En sitten käynyt tarkemmin katsomassa mutta olettaisin että se ei kestä istumista. Mutta voishan sen ostaa pikku sivupöydäksi, esim terassille. Sellainenkin on ollut hakusessa! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥