Sisustuskuvahaaste III

lauantai 7. huhtikuuta 2012
Sisustuskuvahaasteen kolmas viikko. Ensimmäiseen postaukseen pääset tästä ja toiseen tästä. Ideana on siis esitellä viikon jokaiselta päivältä yksi aihe. Itse julkaisen aina viikon kuvat kerralla.

Matto. Todella laadukkaaksi ja hyväksi osoittautunut matto. Tällä hetkellä olohuoneessa, sillä en haluaisi enää laittaa niitä vanhoja ruskeita nukkamattoja takaisin olohuoneeseen.. Mattokauppaan pitäisi mennä.

Kaapin sisältö. Meidän kaappien sisältö ei yleensä ole esiteltävässä kunnossa. Vaikka olisivatkin siistit aina niissä jokin repsottaa. Nyt olen tosin tehnyt kevätsiivousta ja kierrätykseen on menossa jo kolme jätesäkkiä vanhoja vaatteita. Tänne laitoin avokkaita ja korkkareita odottamaan kesäkelejä!

Eteinen. Eteinenkään ei ole näin siisti yleensä, mutta myös eteisen kaapit on saanut päivityksen.

Kodinhoitohuone. Ihan kätevä olemassa, mutta tässä onkin monta muttaa..En haluaisi, että kodinhoitohuoneesta mennään kylpyhuoneeseen niinkuin meillä. Sen lisäksi siinä on vielä ulko-ovi, jota myös käytetään paljon sillä se on lähinnä pihaa. Hankala yhtälö; kylpyhuoneen edustalle kerääntyy siis hiekkaa, roskaa, kenkiä, ulkovaatteita, siellä säilytetään lastenvaunut.. Khh on myös ihan eri päässä taloa kuin kaikki vaatekaapit. Ja sitä tilaa on liian vähän.

Nurkkaus.Siis esikoisen huoneen nurkkaus, jossa on monta toimintoa. Leikkiminen, nukkuminen ja nuken hoitaminen :)

Makuuhuone. Tällä hetkellä vielä 3 hengen huone. Pitäisi ehkä keventää tämän huoneen ilmettä keväisemmäksi, lähinnä noiden tyynyjen osalta..
Uusi kuvakulma. Siinä mielessä uusi kuvakulma, etten aiemmin ole julkaissut kuvia lapsistani enkä meistä muistakaan. Tämän halusin jakaa tässä yhteydessä :) Kohta 9 kuukauden ikäinen pikku tyttöni leikkii niin keskittyneesti kaikessa rauhassa, kun isosisko on kauppareissulla eikä ole määräämässä leikeistä :)

9 kommenttia

 1. Ai että, ompa tullut jo iso tyttö pikku mussukasta <3 kumpa pian tavattaisi.

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä kauniit valaisimet teillä tuolla olohuoneessa ja makuuhuoneessa! T. harakka :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja eikä mennyt kauaa kun sinne mattokaupoille menin jo tänään..! :) Siitä lisää ensi viikolla sitten.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia jälleen! :) En muistanutkaan, et meillä on melkeen samanikäiset muksut (meillä Daniel 10 kk) <3 Kuvia lapsista näkis mielellään lisääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Todennäköisesti kuvia lapsistani ei nähdä juurikaan enempää blogissani (ainakaan näitä selkäkuvia kummempia), vaikka ainahan ne niin söpöjä ainakin omasta mielestä on :) Minustakaan ei kuvaa tässä blogissa ole :)

   Poista
 5. Mä tuumin kanssa samanmoisilla ajatuksilla kodarin suhteen. Tahtoisin, että siellä olisi kaikki vaatehuolto ja säilytystila niille. Ois pitänyt vaan tehdä kodinhoitohuoneesta paaaaljon isompi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ite pitäisi rakentaa, jotta saisi sen kaiken mistä aina haaveilee :) Ja sitten pitäisi olla paaaaljon rahaa, jotta ne saisi ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥