Keväisten värien loistoa

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012
.. ja palmusunnuntain satoa.
Tänään on kiertänyt virpojat ja tässä siitä näyttöjä. Näiden kuvienkin jälkeen tuli vielä vitsoihin täydennystä joka yllätti minut. Aikaisempina vuosina ei virpojia ole paljoa näkynyt ja nyt niitä kävi paljon. En ollut oikein osannut varautua ja "palkkoja" virpojille piti jakaa säästellen. Kerrosastia oli ihan täynnä vielä aamulla, nyt se on jo aika tyhjä :)

Täällä on hoivattu pikkupotilasta.. Toivotaan että vielä pienempi ei sairastu.
Toipilaan kanssa ollaan tänään kuitenkin vähän taiteiltu. Ensi viikolla paljastetaan meidän pieni pääsiäisasetelma :)

6 kommenttia

 1. Me asutaan sen verta kaukana kylältä, ettei meille ole eksynyt vielä yhtään virpojaa. Minä vein pojat hoploppiin ja siellä touhuttiin jokunen tunti:).

  Hyvää sunnuntain jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuli kyllä vitsoja runsaasti. Me ei olla vielä testattu hoploppia, mutta pitää sekin tehdä tässä joskus lähiaikoina!

   Poista
 2. Ihania värikkäitä kuvia! :) Tulee ihan pääsiäismieli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Mulla ei yleensä pääsiäisenä ole ollut hirveästi mitään pääsiäis"rekvisiittaa", mutta nyt tuli väkerrettyä jotain pientä ja niistä kyllä tuli pääsiäismieli :)

   Poista
 3. Ihanaisia munasia, makoisat värit!

  Tsemppiä pikkupotilaalle! Täälläkin sairastetaan, taas. Vaihteeksi pienempi, ja laatottaa ihan tosissaan. :( Saapa nähä saanko mahataudista uusinnan, ja sairastuuko muu sakki. Elämme siis jännittäviä aikoja. Koittakaa parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi..Joo täällä kans jännitetään tuleeko muihinkin. Minäpä soittelen sinulle tänään! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥