Sisustuskuvahaaste IV

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012
Sisustuskuvahaasteen neljäs eli viimeinen viikko :) Näistä linkeistä pääset ensimmäisen, toisen ja kolmannen viikon kuviin.Valitsin nyt sellaisia kohteita, joita ei välttämättä muuten tulisi esiteltyä.

Pöytä. Tässä tapauksessa työpöytä. Pöytä on todella iso, jota kuva ei kyllä nyt kerro. Tätä pöytätilaa tarvitsee lähinnä mieheni, joka työskentelee kotikonttorista käsin. Vaikka hänen oikea työpiste sijaitsee eri paikassa meidän kodissa.. Pöydällä oleva peili odottaa seinälle ripustusta..
Sohva.Tässä tämä oikeasti kaunis rokokoosohva, josta kuitenkin me halutaan luopua. Tilaa näille kalusteille ei ole eikä ne pääse oikeuksiinsa tällaisessa nykyaikaisessa ympäristössä. Kalustoon kuuluu siis tämä sohva ja kaksi nojatuolia. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Nämä ovat myynnissä! :)

Kattaus. Aika harvoin tulee tehtyä ihan oikea kattaus. Tässä kuva viikon takaisesta kattauksesta.

Keittiö. Tästä kuvakulmasta jää piiloon työtaso ja kaappitila, jotka ovat oikealla puolella, heti pakastimen ja jääkaapin jälkeen. Keittiömme on ihan kiva, mutta ei unelmakeittiö.. ;) Mustat kivitasot ja täysin valkoiset kaapit olisi se unelma! Ja saareke ja iso pöytä ja... :)

Taulu. Tämän esittelenkin mielelläni! Teos on valokuvaaja Kai Tirkkosen koiramuotokuva -kokoelmaan kuuluva yksilö. Itse voitin tämän taulun taidemuseon ja valokuvaajan järjestämässä arvonnassa. Haluan jakaa teillekin linkin, jotta pääsette tutusumaan hänen töihinsä; http://www.kaitirkkonen.net/ Harmi, ettei sivuilta enää löytynyt tuota kategoriaa koiramuotokuvista!

Kodin kaunein kohta. Kyllä se vaan tämä tuttu nurkkaus on.. :)

Tuoli. Meidän "design-syöttötuoli", heh! No siis tämä on Brio Grow -tuoli ja meiltä näitä löytyy kaksi kappaletta. Ilmeisesti valmistus lopetettiin, sillä näiden myynti loppui ainakin BabyStylestä.

Takana on aivan ihana viikonloppu. Sisko perheineen oli meillä kylässä ja kyllähän riitti vilinää! Ihanaa kun lapsilla oli seurattavaa. Lauantaina saatiin vielä toisenkin siskon perhe kylään. Sisustuksena viikonloppuna oli siis leluja, leluja ja leluja!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥