Bourgien "maanantaikappale"

tiistai 10. huhtikuuta 2012
Pitkäperjantai-iltana kun istahdin nojatuoliin ja aloin laittamaan valoja Bourgieen huomasin sen. Himmennin oli rikki.. Eikä siis valoja saanut ollenkaan päälle. Pettymys! Mutta onneksi asiantunteva Stockmannin verkkokaupan asiakaspalvelija osasi kertoa, että näitä "maanantaikappaleita" on ollut nyt useampiakin. Joten vein sitten tänään rakkaan valaisimeni Stockmannille, josta se lähtee eteenpäin. Uusi pitäisi tulla tilalle. Katsotaan nyt miten kauan menee ja tuleeko kokonaan uusi yksilö.

Onneksi se on kuitenkin vain lamppu! 
;)

5 kommenttia

 1. NO voihan kökkönen! Toivottavasti saat entistä ehomman lampun! Meillä pikkuneiti on vetassu lampun jo kertaalleen lattialle. Mutta onneksi se kesti kolhut hyvin ja on toistaiseksi toiminut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, onneksi säilyi ehjänä. Meillä tuo taapero on säätänyt sitä himmennintä, mutta nyt se katkaisija oli pikkukätösten ulottumattomissa eli ihan on muuten vaan menny rikki.

   Poista
 2. Ekaa kertaa tänne blogiisi eksyin ja heti pitää jättää komenttia. Ostettiin myös kyseiset lamput makkariimme. Toinen onkin ollut jo käytössä ja toiminut, mutta toista ei olla vielä edes laitettu seinään. Täytyykin kokeilla. Olivat muuten olleet aika suosittuja Stokkalla kun oli se -20 % helmikuussa. Olivat ihan loppuneet ilmeisesti maahantuojalta asi. No onneksi me saatiin omamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun olet tänne eksynyt! :) Joo silloin tilasin itsekin. Hyvä kun saitte omanne! Onneksi on ollut hyvää palvelua; tänään sain viestin että Bourgie on vaihdettu uuteen ja laitettu matkalle :)

   Poista
 3. Tanja: Julkaisin tämän sinun kommentin näin, sillä piti vähän muokata sitä ;) Otin yhden sanan pois, hoksaat varmaan mikä se on :)

  "Vitsi, että teillä on kotona niin ihanan näköistä. :) Ja ihana *** siellä touhuissa leikkimässä. Toivottavasti nähdään taas piakkoin. :) -Tanja-"

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥