Tyttöjen viikonloppu

lauantai 3. maaliskuuta 2012
Meillä oli tänään tyttöjen shoppailupäivä :) Tai siis ei ollut vaihtoehtoja, sillä mies on ollut jo muutaman päivän kelkkailureissulla ja tulee kotiin vasta huomenna illalla. Tyttöjen kanssa on aina ollut mukava käydä kaupoissa. Sillä tottakai tytöt aina viihtyy ostoksilla :)













Ensin kävimme White Coast -sisustusmyymälän 1-vuotissynttäreillä. Sieltä lähti mukaan tällainen kaunis perhoskoriste. Niin herkullisen värinen ja varsinkin tähän turkoosiin designlasipulloon yhdistettynä.



Mukaan lähti myös pieni söpö tarjotin. Ostohetkellä en edes tiennyt mihin sitä tarvitsen, mutta siitähän taitaakin tulla minun oma iltapalatarjotin :) Pitää varmaan miehellekin käydä vielä oma..


Tai sitten tytön nukkeleikkeihin tarjotin :)






Käytiin tyttöjen kanssa H&M:llä ja siellähän oli ihan vastustamattomia mekkoja! Nuo oikeanpuoleisessa kuvassa näkyvät trikoomekot maksoivat vain 5 euroa kappale. Voihan niitä käyttää jo ennen kesääkin voihan..?! :) Vanhemmalle tytölle ostin myös pari paitaa, toinen niistä on tuo kuvassa oleva tunika.


Ennen kotiinlähtöä kävin vielä rautakaupassa mutkan. Menin siis ostamaan valkoista spraymaalia mutta jotenkin kummallisesti ennen kassaa mukaan tarttui myös tällainen Finnmarin tuikuilla täytetty kaunis lasitölkki.


Nyt me aletaan tyttöjen kanssa illan viettoon. Mitähän kivaa me keksittäisiin. Yksi ihana ystävä me ainakin saadaan kylään <3


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia

  1. Nuo Finnmarin kynttiläpurkit on kyllä niin nättiä, ehkä munkin täytyy sortua ja käydä ostamassa moinen. :)
    Ihana tuo White Coastin perhonen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on ihania, oon jo aiemminkin niitä hypistellyt jossakin :)

      Poista
  2. vais oot sie samoilta kulmilta... jotenkin niin ajattelin et varmaan asut jossai kaukana etelässä... :) sisustusunelmien Johannan kautta sinun blogin löysin ja ihastuin tietty satanolla... :) meillä on pian muutto edessä 75m2sta melkein 200m2... täytyykin vierailla WhiteCoastissa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Oi kunpa itsekin pääsisin vähän väljempiin neliöihin. Nämä 118 asuinneliötä tuntuu jo aika ahtaalta..!

      Poista
  3. Ihania ostoksia, meidänkin pitäisi suunnata neidin kanssa vaateostoksille. Voitais joskus lähtä oikein porukalla teidän kanssa :D Käytäis / yritettäis käydä syömässäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sekin kyllä kävis. Ilmoittelepa sitte jos joskus on sellanen väli että vois lähteä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥