Sisustuskuvahaaste II

tiistai 27. maaliskuuta 2012
Nyt olisi vuorossa sisustuskuvahaasteen toinen viikko. Ensimmäisen viikon kuvat löydät täältä. Ideana on siis julkaista neljän viikon ajalla seitsemän sisustusaiheista kuvaa per viikko. Tällä viikolla tosin näette vain kuusi kuvaa. Yksi tämän viikon aiheista on yöpöydät ja meillähän ei sellaisia ole! Jo monen vuoden ajan olen niitä pitänyt "ostoslistalla", mutta ei ole tullut vielä vastaan täysin mieleisiä. Ja sitä paitsi, tällä hetkellä tilaa on niin vähän että niiden puute ei haittaa. Mutta jos ne oikeat tulee vastaan niin voisin ne hankkia.. Mutta tässä tulee siis tämän viikon kuusi aihetta, seitsemän kuvaa tuli kuitenkin ;)


Valaisin. Tämän valaisimen hankin jo muutamia vuosia sitten ja tällä hetkellä se vaikuttaa makuuhuoneessa. Pidän lampun tyylistä erittäin paljon. Siinä on sitä jotain, mutta ei liikaa :)
Somisteita. Tähän olisin voinut valita myös hyvin erilaisen kohteen, mutta ajattelin esitellä tämän. Television yläpuolella meillä on kuvia meidän perheestä ja tämä Family -teksti on siinä yläpuolella. Kuvassa nuorimmaisen jalat muutaman päivän ikäisenä <3

Keittiötarvike. Tässä liuta niitä :)

Tekstiili. Nämä ovat makuuhuoneen verhot. Olipahan vaikea pinta kuvattavaksi. Näille voisi olla parempikin paikka tai toisin sanoen nämä ehkä tarvitsisivat oman kohdevalaistuksen, että näiden kaunis kiilto ja näyttävyys tulisi esille. Näissä on ihana tekstuuri, ovat kevyet ja ilmavat mutta silti näyttävät runsailta. Ikkunassa ja päivänvalolla väri näyttää oikeastaan vain harmaalta.

Kasvi. Näitä ei kovin montaa meidän kotoa löydy. Tämäkin (pölyinen) huonekasvi etsii parhaillaan uutta sijoituspaikkaa..

Tuunaus. Tässä uusin tuunauskohde. Maalasin tämän korulippaan jokunen aika sitten ja nyt viimeistelin strasseilla. Pitäisiköhän johonkin vielä vähän lisätä bling blingiä.. :)


7 kommenttia

 1. Ihana tuo valaisin! mistä oot ostanu ? :) oon pitkään etsinyt ton tyylistä valaisinta mustana mutta mistään ei tahdo löytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin ykkösestä, mutta ei löydy enää valikoimista :(
   Moni muukin on tätä kysellyt, et ole ensimmäinen. Se on kyllä ihana, kiitos!

   Poista
 2. Valaisin on kyllä UPEA!! Meilläkään ei ole varsinaisia yöpöytiä, vaan niiden virkaa toimittaa sänkyyn kiinni ruuvatut Ikean pienet hyllyt. Tarpeeks siroja yöpöytiä en oo löytäny nii on meilläkin jääny hankkimatta!

  VastaaPoista
 3. Täällä myös ihastellaan tuota upeaa mustaa kattokruunua! Minäkin haluan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Jospa näitä joskus jostain löytys..?! Toivossa on ainakin hyvä elää :)

   Poista
 4. Heippa!

  Upeat nuo "koti" ja "family"-tekstit, mistäs sellaisia saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hopeiset KOTI kirjaimet olen ostanut jo parisen vuotta sitten Stockmannilta, en tiedä saako sieltä enää. Mutta olen jossain verkkokaupassa ihan vastoittain nähnyt samankaltaisia, en vaan millään nyt muista missä ne oli. Family-teksti on Kärkkäiseltä ja se maksoi vain pari euroa. Minulta löytyy myös samanlainen tekstillä Friends. Niitä olen vieläkin nähnyt myynnissä. Toivottavasti löydät jos oikein jäi kiinnostamaan! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥