Pikkuhankintoja ja löytö!

torstai 15. maaliskuuta 2012
Kävin eilen ystävien ja lastemme kanssa Kodin ykkösen yllätyspäivillä. Ja tuli taas kerran huomattua, että ei minun kannata lähteä sisustusliikkeisiin sillä asenteella etten ostaisi mitään. Se ei nimittäin taaskaan pitänyt paikkaansa.. :)

Edellä mainitusta liikkeestä löytyi tällainen säilytyslaatikko tekstillä "Dreams" sekä Luhta-merkkinen kori. Tuo kori päätyi kodinhoitohuoneen pöydälle. On tapana jättää sinne pöydälle lojumaan kaikenlaista sekalaista tavaraa, joten jos laittaisi ne tavarat nyt tuohon koriin. Pysyisiköhän pöytä siistimpänä..? ;)

Sitten se löytö :) Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että olohuoneeseen sopisi pieni sivupöytä joka olisi malliltaan kuin vanha pirtinpenkki. Sitten näin yhden lehden kannessa sellaisen kuvankin ja mielikuvani vain vahvistui asiasta. Täältä voi nähdä sen lehden kannen, postasin siitä aiemmin. 

Sitten eilen menin erääseen sisustus- ja lahjatavaraliikkeeseen, jossa on loppuunmyynti. Kiertelin ja olin jo lähtöä tekemässä, kunnes huomasin tavaroiden alla jotain. Siinä se oli, penkki minulle! Riverdalen pieni sivupöytä!Juuri sopivan kokoinen ja kätevästi säilytystilaa esimerkiksi lehdille, kaukosäätimille tms. tuolla alla. Ja tämän sain siis halvalla! Ajattelin säilyttää tätä tuossa sohvan vieressä ja tarvittaessa sen voi nostaa sohvan eteen tai nojatuolin viereen. Väri on vaaleanharmaa ja sävy kyllä käy olohuoneeseen ihan hyvin. Täytyy katsella tätä sävyä rauhassa ja päättää myöhemmin maalaanko valkoiseksi. Kävi myös mielessä, että tähän voisi liittää sisustustekstitarran. Jonnekin sivuun pienellä fontilla.. Vai pitäisikö vaan tällaisena simppelinä..?

Pitää vielä mainita, että toisena vaihtoehtona olisi jokin pieni korkeakiiltovalkoinen pöytä. Tämä on asia, jota en varmaan koskaan osaa päättää; sisustanko enemmän modernilla/klassisella tyylillä vai tuleeko enemmän tällaista maalaisromanttista. Pitää ehkä jatkossakin yrittää yhdistellä näitä kahta :)


11 kommenttia

 1. Hienoja löytöjä, mua harmittaa, että en ole ehtinyt yllätyspäiville, huomisenkin joudun hoitamaan pientä potilasta kotosalla. Mullahan on ollut vähän samanlainen ongelma ku sulla, ei tiiä että laitanko korkeakiiltoista ja modernimpaa vai sellasta maalaisromantiikkaa, mutta mää oon ratkassu sen niin, että meillä on molempia sulassa sovussa keskenään, tai siis ainakin omasta mielestäni sulassa sovussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin vaikeaa se yhdistely, mutta kyllä teillä kuvien perusteella on molemmat sulassa sovussa :) Pienelle potilaalle pikaista paranemista!

   Poista
 2. Ja täältä ilmoittautuu kolmas saman asian kanssa painiva :D Täällä myös ratkaistu että molempia saa olla ja ihan hyvin ne toistensa kanssa sopii :) Minusta on niin ihanaa tämmönen uuden ja vanhan yhdistely siitä tulee semmosta tiettyä särmää!

  Hienoja löytöjä! Minä oon päässy katselemaan vain nettitarjouksia. Minä oon kans niin onneton että mua ei saa päästää sisustuskaupoille kun sitten saa taas syödä koko perhe pelkkää makaroonia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mulla on kohtalotovereita! Olis niin helppoa, jos tykkäis vain tietynlaisesta. Itse pidän niin monenlaisesta.. Jos nyt alkaisin rakentamaan ja sisustamaan uutta kotia, uskon että rakentaisin melko yksinkertaisilla ratkaisuilla ja pinnat olisivat melko modernia. Sitten kalusteilla vaihtelisin ilmettä.

   Poista
 3. Ihana löytö ja tuo dreams laatikko sekä coins pitäis munkin saaja,,voivoi miten minä pääsisin käymään oulussa. No säästyypä rahaa kun ei päse, mut noi minä haluaisin. Ja mullahan olleet jo hyvän tovin nuo vanhat pirtinpenkit pöytänä olohuoneessa. Glorian kannesta katoinkin, et joku on tainnut meillä käydä ideoimassa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joku himo noihin laatikoihin ;) Heh!
   Kotoa löytyy jo tätä pienemmät coins ja keys laatikot puunvärisenä, sitte tuo kuvassa alla oleva iso laatikko ja sit vielä yksi valkoinen candles laatikko. Ehkä ne jo riittää? ;)

   Sellainen oikea penkki olis paras, sillä olis enemmän painoa. Tämä on aika kevyt ja siis pienikin, mutta eipähän ole tiellä.

   Poista
 4. ...ja täällä neljäs :D Meilläki sekä että :) Tosin valkoseksi oon maalaillu että sulautuis paremmin yhteen :) Tiä sitte sullautuuko mutta mie TYKKÄÄN :D
  Mikä tuuri sulla, että löysit vihdoin ja viimein semmosen pikkupenkin mitä halunnu ja just ko olit vielä lähössä pois! :) Pääsi hyvvään uuteen kottiin tuo pikkupenkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värin kun pitää yhtenäisenä (siis valkoisena) niin kyllähän ne toimii..! :) Tämä tapaus oli kyllä niitä, että en voinut olla ostamatta kun oli juuri tuollainen..!

   Poista
 5. Heips! :) Vastavierailulla, aivan ihana blogi sulla -sait musta uuden lukijan!! Voi ku pääsis itekin shoppailemaan, Kodin ykkösen yllätyspäivät houkuttelis... Minuunkin pätee se, että jos johonkin sisustusliikkeeseen menen, nii takuulla sieltä jotain tarttuu mukaan! Et ehkä ihan hyvä et on muutama rajoite shoppailun suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa remmiin! :)
   Niin ja muutes, eiköhän ne Hullutkin Päivät ole ihan kohta..! ;) Että niitä odotellessa.. minä lähden tästä postiin hakemaan LISÄÄ sisustustavaraa..!

   Poista
  2. Kiitos :) Taitaahan ne olla! Mä oottelen kans postipakettia, onneni on ihanat nettikaupat joissa on vaivatonta shoppailla :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥