Parhaat DIY ideat

sunnuntai 20. marraskuuta 2016
Minusta olisi ihanaa antaa teille lukijoille aina uutta ideaa ja inspiraatiota. Ajattelinkin nyt kerätä teille muutamat helpot ohjeet kivoihin asetelmiin ja koristeisiin. Ja miksipä ei näitä ideoita voisi hyödyntää vaikka joululahjaksi, itse tehty lahja on aina arvostettu. Toivottavasti saat näistä tekemistä vaikka täksi päiväksi :)

Makrameet eli käsin solmitut pienet seinävaatteet on tämän hetken kuuma trendi ja näitä voi ostaa valmiinakin. Jos kuitenkin haluaa säästää parikymppiä, kannattaa se tehdä itse ja saat juuri sellaisen kuin haluaa. Netistä kyllä löytyy ohjeita. Tässä linkki minun postaukseen.






Askartelut ja kaikki tee se itse ideat saavat aina uuden ulottuvuuden silloin, kun jollekin ylijäämätavaralle keksii uuden käyttötarkoituksen. Tässä jouluvinkki postauksessa useampi jouluinen idea kerralla :)

Jouluisia vinkkejä




Timantit ovat monen ikuisia ystäviä ja mikäpä sen mukavampaa kuin askarrella sellainen pahvista. Postauksesta löydät selkeät ohjeet taitteluun.





Höyhenmobile on yksi suosikeistani! Hento koriste on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis.




Ja kun samalla teemalla jatketaan, sulkia voi myös tuunata monella tapaa. Tässä yksi tapa ja vieläpä kehystettynä.

DIY kultaiset sulat




Luonnonmateriaalit ovat aina hyvä lisä sisustukseen ja tämän postauksen kuvista voi bongata ainakin kolme simppeliä ideaa.




Lopuksi vielä klassiset paperitähdet. Postauksesta löytyy linkki ohjeisiin :)






6 kommenttia

  1. Aivan täydellinen tuo seinävaate, tykkään.
    MOnta vuotta tein paljon lahjoja itse, ompelin lähinnä. Nyt on mennyt muutama vuosi etten ole juurikaan itse ehtinyt (viitsinyt) tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli hauska tehdä ja kun pitää homman yksinkertaisena, jaksaa tehdä loppuun asti :D

      Poista
  2. Paljon kivoja ideoita ja vinkkejä! Itse olen rakastunut luonnonmateriaalien käyttöön, jota on sitten mukava yhdistellä muiden elementtien kansen.

    VastaaPoista
  3. Hienoja ideoita, ja ai että tuo alin kuva mahtava <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥