Hetket jolloin mielikin lepää

sunnuntai 26. toukokuuta 2013
Kyllä se kesä on ihanaa aikaa. Silloin voi levittää paviljongin alle mattoja ja ottaa siinä rennosti. Paistella pyttipannut ja muurikkalettuja siinä sivussa ja nauttia lämmöstä. Paahteisen auringon alla voi myös pestä mattoja ja pienimmät lapset voi juosta vaikka pelkkä vaippa yllään :) Koira voi lekotella tyytyväisenä eikä kenelläkään ole kiire mihinkään. Aamulla ensimmäisenä voi vaikka rakentaa uuden hiekkalaatikon. Kaiken muun rentoilun ohessa voi pohtia vaikkapa tulevaisuuden suunnitelmia.

Täällä on siis nautittu kesästä ja yhdessäolosta. Kotona oleilun ja kaiken edellä mainitun lisäksi on käyty myös ostoksilla ja nähty ystäviä. On kyllä ollut niiiin ihana viikonloppu. Ja tässä paviljongin alla istuskellessa se vain paranee :)
 Meidän perhe kyllä osaa ottaa hetkestä kiinni ja heittäytyä rennoksi. Ei ole niin väliä vaikka olisi tekemättömiä kotitöitä tai muuta sellaista. Kaikki kotiaskareet kyllä odottaa, välillä on vain osattava pysähtyä ♥


3 kommenttia

 1. Kesä on NIIN lyhyt, että kyllä silloin pitää osata nauttia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nyt on kyllä ollut niin ihanan lämmintä ja kesäistä jo pari viikkoa, että tänä vuonna voi oikeasti juhlia sitä KESKIkesää. Yleensä se kesä tuntuu alkavan vasta juhannuksena. Toivotaan lisää aurinkoisia kelejä koko kesäksi :)

   Poista
 2. Hienosti näkyy koiruudenkin ilmeestä se rento kesäfiilis,mitä kuvailit!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥