Metallit

lauantai 4. lokakuuta 2014

Sain haasteen postata viidestä eri väristä viitenä päivänä. Haasteen minulle heitti J blogista white & black. Kiitos vaan sinne :)



Meidän kodin päävärit ovat valkoinen, tammi ja harmaan sävyt. Suurin osa meidän huonekaluista on valkoisia ja myös valtaosa seinistä. Parketti ja myös lattialistat ovat tammea, joten nekin ovat valkoisen ohella hallitsevassa roolissa. Harmaata löytyy joistakin seinistä sekä tekstiileistä. Ajattelin valita haasteen väreiksi tehostevärejä, joita meitä löytyy.



athome_2726%20%28940x1280%29.jpg



Ensimmäinen väri (ja/tai materiaali) on metallit. On hopeaa, terästä, messinkiä, kuparia ja kultaa. Tosin vain sellaisina pieninä ripauksina siellä täällä, mutta koska pidän niistä kaikista en näe syytä miksi niitä kaikkia ei voisi meillä olla. Muutamia vuosia taaksepäin minulla oli paljonkin kultaisia juttuja, mutta koska niihin tuli yliannostus luovuin lähes kaikista niistä. Ja nyt on parempi, sillä vähemmän on enemmän.



athome_2888%20%28933x1280%29.jpg



 Sen jälkeen minut valloitti kaikki hopeiset jutut. Enkä paljon muita metallisia juttuja meille huolinutkaan. Sitten hiljaa rinnalle hiipi kupari ja nyt kaikki ovat sulassa sovussa keskenään :)



athome_2893%20%28853x1280%29.jpg



Mitäs metalleja teiltä löytyy? Aika moni on varmaan lämmennyt jo esimerkiksi kuparille?



Tänään haastan Hansulin blogista Valkoisen Kartanon Elämää :) Viisi väriä viitenä päivänä, otatko haasteen vastaan?

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥