DIY Pallovalot

maanantai 13. lokakuuta 2014

Eilen oli yksi niistä päivistä, kun tuli sellainen tarve askarrella jotain. Samalla halusin jotain uutta tuohon olohuoneen nurkkaukseen. Aikani siinä pyörittelin käsissäni valosarjoja ja mietin miten voisin laittaa ne esille. Projekti keskeytyikin välillä enkä saanut juuri mitään aikaiseksi. Sitten taisin nähdä jossain mainoslehtisessä kuvan pallovaloista, joita olin ajatellut meillekin. Jostain ihmeestä sain sitten idean kaivella kuusenkoristelaatikoita ja siitä se sitten lähti.



athome_3015.jpg



Valkoiset kuusenpallot saivat uuden elämän yhdistettynä led-valosarjaan. Otin pallosta pois sen osan, missä ripustuslanka on ja asetin pallon sitten valonlähteen päälle. Muutama asettui hyvin paikalleen ilman lisäkiinnitystä, mutta loput kiinnitin hopeisella narulla. Osa palloista on tavallisia ja osa on sellaisia hilepalloja.



athome_3030.jpg



Valosarja oli sen verran pitkä, että loput valoista on tuolla verhon takana ja nekin tuovat ihan kivan valon. Ne näyttävät tumman verhon takana aivan öisellä taivaalla tuikkivilta tähdiltä.



athome_3014.jpg



Jos kokeilet tätä samaa, ota huomioon että valosarja ei saa olla sellainen joka kuumenee. Vaikka tiesin jo tätä tehdessä, että nämä led-valot eivät kuumene, tarkkailin silti koko illan valoja ettei pallot ala sulamaan tai muuta vastaavaa. Kyseessä oli ihan edulliset ja tavalliset pallot, joten raskin ne käyttää tähän tarkoitukseen. Ja nyt on myös hirveän hyvä syy ostaa uudet kauniit kuusenpallot :) Myös noita koristevalosarjoja on kertynyt eikä kaikille olisi muuten käyttöä. Nyt on minullakin pallovalot ja säästinpähän aika monta kymppiä..!



p.s. Olettehan huomanneet tuolla sivupalkissa linkin, josta pääsee kerralla näkemään kaikki DIY- ja tuunausideani :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥