Viikonlopun aloitus

perjantai 31. lokakuuta 2014

Tässä vaiheessa viikkoa täytyy todeta, että olipahan "hukkaan mennyt" viikko. Sain toki parikin tärkeää asiaa hoidetuksi, mutta muuten tässä on mennyt monta päivää ihan harakoille. Taisi olla liikaa tälle kotiäidille tuollainen hemmotteluviikonloppu Tallinnassa, kun sen jälkeen päivät on mennyt väsymyksen, lihasjumien ja päänsärkyjen siivittämänä. Sainpa oikein kunnon närästyksenkin kaupan päälle. Oikein huvittaa jo, vaikka nämä pääkivut ovat olleet aika lamaannuttavia. No, nyt ollaan (ehkä) voiton puolella.



IMG_1112.jpg



IMG_1101.jpg



Viikolla leivottiin ekat piparit ja kyllähän se puuha on aina lasten mieleen :) Pipareiden ja Parhaat Kotiblogit joulunumeron julkaisun myötä minussa on herännyt sellainen kiva joulun odotus. Toivottavasti tänään saan itsekin lehden käsiini, jotta pääsen näkemään siellä sen yhden ottamani kuvan :) Pieni juttu, mutta minulle tärkeä.



IMG_1071.jpg



Tänään on tarkoitus siivota koti kunnolla ja tehdä hyvää ruokaa. Matot ovat olleet yön yli pakkasessa, joten päivän päätteeksi täällä sisällä pitäisi olla ihanan raikasta :) Sitten takkaan vielä tulet ja sitten vaan ollaan ♥ Mukavaa viikonloppua kaikille ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥