Kutsuva ruokailutila

torstai 2. lokakuuta 2014

Ruokailutilan ilme oli jo jonkin aikaa hakusessa ja tila olikin pitkään ilman verhoja ja kunnon valaisinta. Nyt kun ilmatkin ovat viilenneet tekee mieli laittaa kotiakin sellaiseksi lämpöisäksi ja viihtyisäksi pesäksi. Äiti jo kysyikin, että olenko taas raskaana kun on tällainen "pesän"rakennus käynnissä :) Mutta ei, en ole :D Ihan normaalia sisustajan syksyä.



IMG_2678.jpg



Ikkunoihin palasi samat vanhat verhot, jotka vain kävivät pienellä tauolla kaapissa. Edelleenkin verhotanko pitäisi uusia, sillä nämä talon alkuperäiset puiset tangot ovat aivan liian lyhyet. Verhot eivät mene tarpeeksi sivuille vaan jäävät ikkunan eteen varjostamaan muutenkin hämärää keittiötä. Koska keittiö on muuten vähän pimeä, on tämä valkoinen värimaailma tänne paras.



IMG_2680.jpg



Valaisimen varjostin on Ikeasta ja sen koko on kyllä ihan täydellinen tähän tilaan. Pöydälle kävin hakemassa puuliiteristä lankunpätkän, jota olin jo pidempäänkin kaavaillut tähän tarkoitukseen. Keskelle pääsi jo viime syksynä spray-maalatut oksat.



IMG_2683.jpg



IMG_2703.jpg



IMG_2690.jpg



Tuoleilla on sitten taljat tuomassa lisää pehmeyttä ja mukavuutta. Tosin ne eivät ole aitoja, mutta oikein ihanan tuntuisia. Oikeastaan tämä kokonaisuus syntyi yhden projektin myötä, josta näette sitten kuvia myöhemmin syksyllä.



Nyt taidan mennä kahvinkeittoon ja istahtaa pöydän ääreen ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥