Säästä vettä suihkussa

tiistai 21. lokakuuta 2014

Blogiyhteistyö

Sain blogiyhteistyön tiimoilta itselleni Aroma Sensen suihkupään (malli AS-201), joka lupaa monenlaisia hyötyjä. Ihan aluksi on todettava, että pidän tästä ihan oikeasti. Koko perhe pitää.

AS-201.jpg

(kuva aromasense.fi)

Aroma Sensen suihkupään luvataan säästävän vettä. Kulutus on jopa 15-35 % vähemmän kuin tavallisella suihkulla. Aroma Sense suihkupää nostaa vedenpainetta 200-600 % ja se on ensimmäinen asia minkä heti allekirjoitan. Kun on tottunut kääntämään sen hanan aina suurinpiirtein samaan asentoon, on nyt saanut joka käyttökerralla pienentää vedenvirtausta. Pienempi paine tietää varmasti pienempää kulutusta.

IMG_3427.jpg

Vaikka virtausta voi vähentää, on suihku silti tehokas. Minun pitkille ja paksuille hiuksille pitää olla hyvä virtaus, joten tämä suihkupää on meille ihan nappivalinta. Aroma Sense lupaa vesiputouksen raikkautta ja sitä se ihan oikeasti on. En tiedä miten muuten kuvaisin tämän suihkun eroa tavallisen suihkun tuntuun. Se on raikas.

Niin ja meidän esikoisella oli ihana kommentti tähän suihkuun; se tuntuu pehmeältä jalkapohjissa :) Vauvankin olen nyt vienyt huoletta suihkuun, ilman että suihku tuntuisi liian "kovalta" vauvan iholle. Vesi suihkuaakin patentoidun teknologian ansiosta kolmion muotoisista rei'istä ja siten tuottaa yli 421 000 negatiivista ionia pilkkomalla vesimolekyylejä.

IMG_3037.jpg

Näiden seikkojen lisäksi suihkupäähän saa laitettu aromageelipatruunan, jonka avulla suihkuun saa ihania tuoksuja ja c-vitamiinin etuja. Aromageeli sisältää aromia, eteeristä öljyä, dekstriiniä, laksoosia, pektiiniä, askorbiinihappoa (elintarviketasoinen c-vitamiini) ja tislattua vettä. Tuoksuvaihtoehtoja on useita. Täytyy sanoa, että olin erittäin skeptinen tämän tuoksuasian suhteen sillä minulle tulee herkästi päänsärky tuoksuista. Tuoksu on kuitenkin miellyttävä ja on sellainen suihkuhuoneen raikastava. Lisäksi suihkupään mikrokuitusuodattimeen jää kalkki, rauta ja muut epäpuhtaudet.

Tässä linkki erittäin havainnollistavaan videoon, josta saatte vielä paljon lisätietoa suihkupäästä.

Voin siis suositella tätä tuotetta teillekin. Ja nyt olisi hyvä hetki hankkia uusi suihkupää. Lukijaetuna koodilla "messutarjous" saa suihkupään jo alennetusta hinnasta 9 euron lisäalennuksen. Hintaa uudelle suihkupäälle jää siis vain 70 euroa (normaalihinta on 99 euroa). Lisäksi postikulut sisältyvät hintaan.

Käy tutustumassa osoitteessa aromasense.fi

Etu on voimassa marraskuun loppuun asti.

Kiitos yhteistyöstä maahantuoja / aroma sense.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥