logo

Pehmeyttä, kiiltoa ja yksityiskohtia

Blogini suosituimpiin teksteihin kuuluu melkein koko ajan postaus harmaasta nukkamatosta, joka ei koskaan jäänyt meille. Siinä pohdin käykö harmaa matto luonnonvalkoisen (entisen) sohvan kanssa ja sitä kuinka harmaa matto sinertää päivänvalossa. Nämä asiat ilmeisesti mietityttää muitakin sillä postauksella riittää edelleen lukijoita. No, tässä teille lisää materiaalia aiheeseen :)


Ihastuin taas yhteen harmaaseen nukkamattoon :) Nimittäin Askon Liv -mattoon, joka muutti meille tuossa muutama viikko sitten. Ostin sen sillä tarkoituksella, että sijoituspaikka olisi olohuone. Mutta ei. Ei kertakaikkiaan se edelleenkään sopinut olohuoneeseen. Jotenkin olen niin tykästynyt tuohon olohuoneen puuvillamattoon ja pehmeään ilmeeseen, joten ei tuollainen hieman kiiltävä matto sopinutkaan enää suunnitelmiin. En kuitenkaan raskinut palauttaa sitä ja paikka löytyi hemnes -lipaston edestä. Ja siinä se onkin ihan hyvä. Läpikulkupaikalla onkin kiva olla pehmeä matto. Ja tykkään sen elävästä pinnasta ja ylellisestä tuntumasta.

Olohuone saa siis olla nyt tällaisenaan ja matto vaihtuu vain jos se täydellinen tulee joskus vastaan :)
Ja muutenkin olen tosiaan tyytyväinen värimaailmaan. Sopivasti pehmeyttä, sopivasti kiiltoa, avaruutta ja tilaa.♥ Ja niitä rakkaita pieniä yksityiskohtia ♥


7 kommenttia

 1. Voi miten kaunista olkkarissanne! Vaaleus rauhoittaa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista on, todellakin! Niin selkeää, valoistaa ja raikkaan valkoista. :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin rauhalliselta.
  Ja kauniilta. <3

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunista ja herkkää <3

  VastaaPoista
 5. Olohuoneenne on kaunis ja lämpöisen pehmoisen oloinen!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥