Syksyä olohuoneeseen

torstai 26. syyskuuta 2013Oi että minä rakastan harmaata. Ja kynttilöitä. Ja taljoja.
Ihanaa taas tuoda syksyisiä juttuja olkkariin. Pikkuhiljaa kylläkin, mutta silti. Takkaa lämmitetään taas ahkerasti. 

Kotiutin H&M Homesta hopeanhohtoisen neulostyynyn ja pari tuikkukuppia. Sopii niin hyvin tuohon sohvapöydälle muiden kaveriksi. Tuovat sopivasti lisää sitä marokkolaista tunnelmaa. Tähän supisuomalaiseen kotiin, jossa ei paljon maailmanmatkailua harrasteta :) Jokin siinä vain on aina viehättänyt. Ja tuo hopeinen tyyny tuo pikkuisen sitä bling blingiä. Sen hankin enemmän talven sisustukseen, mutta taisi jo jäädä sohvalle :)

Olen kyllä muutenkin tosi tyytyväinen tähän valkoisen ja harmaan liittoon tässä olkkarissa. Kaipaisin vielä vähän lisää syvyyttä ja tunnelmaa, johon kaipaisin ratkaisua. Harmaita verhoja olen sovittanut olohuoneeseen, enkä oikein tykännyt. Seinän voisi maalata hyvin vaalealla harmaalla, mutta kyllästynkö? Ja se matto.. se on tämän olkkarin ikuinen ongelma. Kirjoittelen siitä seuraavassa postauksessa lisää :)

Tänään istutaan pöydän ääreen rakentaja ehdokkaan kanssa ja katsotaan mihin päästään. Olen tietoisesti pantannut tietoa tästä laajennusprojektista, kun se ei ole edennyt haluttuun aikatauluun. Toisin sanoen se ei ole vielä edes alkanut, mutta toivon mukaan tämän päivän jälkeen saa alkaa odottelemaan töiden alkamista :) Sitten kun tieto on varmaa, esittelen pohjakuvat teillekin nähtäväksi :)

Palataan! ♥

5 kommenttia

 1. Nuo H&M:n lyhdyt/tuikkukipot on tosi kauniit. Itselläni on tuo musta kahdessa eri koossa. :) Ja aivan ihana lämmin tunnelma teidän olkkarissa. Oma mielikin halajaa talvea kohti pehmeämpiä sävyjä musta-valkoisuuden tilalle. Sehän tietää siis kaappien penkomista (huh, onneksi ei juurikaan shoppailua)! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi minultakin löytyy kaapista vielä pari tekoturkistyynyä talven varalle :)

   Poista
 2. Ihanan lämmintä tunnelmaa! Minäkin nappasin samaiset kynttilälyhdyt, mustana ja kuparisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että se kuparinen olisi kyllä ollut meillekin kiva! Vieläköhän sellanenkin pitää hommata..? ;)

   Poista
 3. Ihanan rauhallinen tunnelma, multakin löytyy kylppäristä nuo Hennesin tuikut :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥