2nd hand asetelma

maanantai 9. syyskuuta 2013
Tarpeeksi kauan kun seuraa sisustustrendejä lehdistä ja blogeista, alkaa ne jollain tapaa mahdollisesti näkymään myös omassa kodissa. Näin kävi kuparin kanssa, josta en aluksi pitänyt hirveästi. Sitten se vain pikkuhiljaa alkoi houkuttamaan ja niinhän sitä sitten kiikutettiin kirpparilta kotiin :) Kupariamppeli pääsi huutokauppamaljakon ja kirpparipullon kaveriksi. Ja siihen se ihan hyvin sopiikin. En vain vielä ottanut noita ketjuja pois, jos amppelille sattuisi löytymään joku toinen paikka vielä. 

Tänään oli tarkoitus pitää oikein kuvausilta täällä kotona ja tehdä monta postausta talteen. Mutta se ajatus tyssäsi heti alkuun kun huomasin, että kameran muistikortti on lähtenyt miehen matkaan enkä saa sitä takaisin kun vasta keskiviikkona tai torstaina.. Joten tämäkin postaus on tehty iPadilla. Viimeksi tällä postatut kuvat olivat todella huonolaatuisia. Pahoittelut jos nämäkin kuvat ovat huonoja. 

Tällaista nyt tänään. Ensi viikolla Helsinki ja habitare kutsuu! :D 2 kommenttia

  1. Nyt vain etsiskelet toisen samanlaisen kupariamppelin ja siihen laitat vaikka rönsyliljaa kasvamaan ja roikkumaan olkkarin ikkunaan, ovat kauniita. Jos tuo ruskea pullo on vanha riihimäen lasin pullo, pidähän tallessa<3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥