Työhuoneen sisustus ja DIY sisustuspylväs

torstai 17. syyskuuta 2020
Puoli vuotta edellisestä postauksesta ja olen taas täällä..! ;) Jokin syksyinen inspiraatio sai minut kirjoittamaan pitkästä aikaa blogipostauksen. Ennen blogini käsitteli joka viikko oman kotimme sisustusta ja pieniä kivoja sisustusratkaisuja. Joten perinteiseen tyyliin, tässäpä työhuoneeni uusia tuulia ♥

Instagramin seuraajille nämä ovat vanhoja uutisia, mutta laitetaan silti tulemaan :) 





Aika monta kertaa olen todennut, että tämä pitkä ja kapea työhuoneeni on ehdottomasti kotimme vaikein tila sisustaa. Työpöytäni on ollut ennenkin poikittain, mutta ennen tätä se ei vain ole loksahtanut paikalleen. Tilaan tuo ryhtiä ja tasapainoa ikkunaseinällä oleva pitkä kaapisto, joten se lienee se avain, miksi työpöytäkin näyttää näin päin hyvältä. Vaikka ikkunasta oli ihana katsella ulos töitä tehdessä, vielä mukavampi on nähdä huoneseen tulijat. 

Neuvon monesti asiakkaitakin, että pitkä ja kapea tila tarvitsee poikittain aseteltuja huonekaluja. Jos kaikki on pitkittäin, lopputuloksena on vieläkin pidemmän näköinen tila. 





Lähes valkoinen työtila on minulle ikäänkuin myös tyhjä taulu, jossa heijastella suunnitteluideoita. Kovien pintojen seurana kun on kuitenkin teddykankainen nojatuoli ja superpehmeä matto, saa sisustus kontrastia, vaikka värejä ei olekaan. Nojatuolin vieressä on myös uusin DIY projektini, sisustuspylväs. Ja ei että, silloin ennen kun blogi päivittyi viikottain, tee se itse -jutuista kirjoittaminen oli ihan parasta ♥ Toivottavasti tästäkin on jollekin inspiraatiota! Itseasiassa myös nojatuoli on second hand löytö, johon ompelin teddykankaasta uuden päällisen. Alla on tummanruskea nahkaverhoilu.





Pylvään muoto tulee Biltemasta ostetusta pahvisesta valuputkesta, jonka päälle olen kiinnittänyt kuumaliimalla puolipyöreitä puurimoja. Maalasin pylvään ylijäämämaaleilla (joita oli jäänyt kodinhoitohuoneen rempasta josta ei muuten ole täällä sanaakaan) ja päälle laitoin isäni leikkaamaan messinkilevyn. Pylväs on ennenkaikkea sisustuksellinen yksityiskohta, mutta myös pieni laskutaso vaikka kahvikupille. Tai viinilasille. Tämän mielikuvan myötä, tarvitsen nojatuolin eteen myös rahin. 





Jos esimerkiksi tuo mainitsemani kodinhoitohuoneen remontti kiinnostaa, etkä käytä instagramia, kerro siitä ihmeessä tuolla kommenttiboksissa niin tiedän päivittää blogia vielä uudelleen. Tämähän oli varsin mukavaa ♥

1 kommentti

  1. Voi tottakai kiinnostaa postaus kodinhoitohuoneesta. Päivität nykyään niin harvakseen blogia, että ihan sattumalta luin nyt tämän työhuoneen päivityksen. Blogiasi ja näitä sisustus juttuja lukisi mielellään paljon useammin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥