RAKAS PÄIVÄKIRJA

keskiviikko 11. maaliskuuta 2020
AT HOME blogi on nukkunut kyllä sellaista talviunta, että nyt on jo aika vähän heräillä! Ainakin päivittää kuulumisia ja ehkä vähän pohtia tämän blogin kohtaloa ääneen.
Blogin sulkeminen ja kokonaan lopettaminen tuntuisi 8 vuoden jälkeen aika pahalta, sillä täällä on sellaista sisältöä mitä itsekin tahdon joskus selailla. Vähän niinkuin olisin kirjoittanut päiväkirjaa, jonka ansiosta uskalsin aikoinaan toteuttaa omat unelmani sisustusalan töistä ja sitten vain heittäisin sen menemään. Ehei, tätä päiväkirjaa vaalin suurella sydämellä.

Päivänselvää kuitenkin on että blogin päivittäminen on pysähtynyt nyt lähes kokonaan. Ensin se hiipui, sitten se oli vain jossain vaiheessa helppo lopettaa. Mutta kävisikö se jos silloin tällöin päivittäisin tänne juttuja, olisipa se sitten vain kerran kolmessa kuussa? Kuulisin oikein mielelläni jos teillä on minkäänlaisia terveisiä minulle :)
Samaan aikaan kuitenkin Instagram on se paikka, jota päivitän. Siellä on joka viikko toimintaa, joskus jopa päivittäin julkaisuja. Ja se tuntuu kiireisessä arjessa helpolta, nopeimmalta ja luontevimmalta. Siellä pystyn jakamaan juttuja kesken työpäivän ja niitä arjen ihania hetkiä joita vaalin. Niiden hetkien välittäminen ruudun toiselle puolelle on ehkä se paras juttu, jonka tästä some- ja blogimaailmasta saa, tietenkin verkostoitumisen ja niiden kaikkien ihanien ihmisten lisäksi joihin olen blogatessa tutustunut ♥

Työrintamalle kuuluu sitä samaa, stailauksia ja sisustussuunnittelua. Ja se on edelleen sitä ominta alaa ♥ Kevät on inspiroivaa aikaa ja mielessä soljuu paljon uusia ideoita ja luovuutta. Paras tunne! Huhtikuussa ilmestyy myös elämäni ensimmäinen lehtijuttu, josta varmasti kerron vähintään tuolla somen puolella. En malttaisi odottaa..! 

Töiden ja arjen vastapainoksi olemme perheen kanssa varanneet lomamatkan huhtikuulle, jonne ollaan pitkään ja hartaasti odotettu pääsyä. Matkan odotusta vain varjostaa kovasti tuo inhottava koronavirus, mutta toivotaan että matkaan päästään. 

Ihanan keväistä loppuviikkoa toivotellen 
Jaana

5 kommenttia

 1. ❤ ihanaa kuulla pitkstä aikaa tätä kautta ❤

  VastaaPoista
 2. Heips täältä kotipaikkakunnalta! Harmillisesti ei näy kuvat tässä kirjoituksessa.. Luulin ettei näy vain mobiilissa, vaan ei näy koneellakaan. Ihanaa kevättä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat näkyy nyt. Kaunista on
   ❤️

   Poista
  2. Kiitos! Latasin kuvat tänne uudelleen niin hyvä kun nyt toimii 😊

   Poista
  3. Ja ihanaa kevättä myös sinulle ☀️

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥