HAKOLA SHOP OULU

keskiviikko 29. toukokuuta 2019
Kaupallinen yhteistyö Hakolan kanssa

Oulu on saanut tänä keväänä jotain uutta ihanaa, kun Hakola Shop Oulu avasi ovensa maaliskuun alussa ihan ydinkeskustassa. Kotimainen pitkän kokemuksen omaava huonekaluyritys valmistaa ajattomia ja laadukkaita tuotteita ja onkin ihan mahtavaa, että nyt myös Oulussa pääsee koeistumaan näitä upeita sohvia ja tutustumaan koko tuotevalikoimaan. Hakola on valmistanut sohvia ja huonekaluja jo yli viisikymmentä vuotta.Suunnittelijana voin sanoa, että Hakolan saapuminen Ouluun helpottaa meitä sisustussuunnittelijoita mutta myös kaikkia kuluttajia, sillä tuolla ihanassa myymälässä on niin hyvä ja helppo hahmottaa se, mitä sohvalta tarvitsee. Istuinsyvyys, korkeus, pehmeys ja materiaalit on hyvä valita omien toiveiden mukaan ja myymälässä pääset kokemaan ja näkemään ne. Hakolan huonekaluissa on myös irrotettavat päälliset, joten halutessaan eri värisillä päällisillä saa vaihtelua sisustukseen ja niiden pesukin onnistuu jopa kotikoneessa. 

Hakolan tuotteet tehdään kestämään sukupolvelta toiselle ja suunnittelutyö toteutetaan yhdessä nuorten suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. Kaikki valmistetaan Pohjanmaalla käsityönä, ympäristö huomioiden. Aidoista materiaaleista, aitojen ihmisten tekemänä. 


Meidän kotona on ennestään kaksi Hakolan Lempi -hyllyä ja lähiaikoina meille pitäisi saapua kaksi kaunista samettista Moon rahia, en malttaisi odottaa! 
Ja minulla on nyt ilo tarjota teidän käyttöönne todella hyvä etu! Eli nyt kannattaa erityisesti Oulun seudulla ja lähikunnissa olla kuulolla. Saan tarjota teille lukijoilleni Oulun myymälästä 15 % alennuksen tuotteista. Alennuksen saa mainitsemalla tilauksen yhteydessä minun nimeni ja tämä etu on voimassa kaksi viikkoa tästä julkaisupäivästä eteenpäin. Ja kyllä, tämä etu koskee kaikkia ihania tuotteita, myös sohvia ♥Pakkahuoneenkatu 22
ti – pe 10-18
la 10-15

Alennus uusista tilauksista 15 % 
12.6. asti
*mainitse tilauksen yhteydessä Jaana Karhu


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥