BLOGGAAJAMATKA VAASAAN ♥

maanantai 27. toukokuuta 2019
Bloggaajien PR-matka, majoitus ja ohjelman tarjoilut saatu

Olenko tarpeeksi muistanut sanoa, että olen saanut niin paljon hyvää elämääni bloggaamisen kautta? Blogi on vienyt minut jopa uuteen ammattiin, mutta sen lisäksi on vielä tuhat muutakin ihanaa asiaa. Seitsemän vuotta bloggaajana on tuonut minulle ison liudan uusia ystäviä ympäri Suomea. Olen saanut osallistua ihan huikeisiin tapahtumiin, matkoihin, elämyksiin ja olen saanut ikuistaa upeita hetkiä tänne blogiin, josta saan jakaa ne asiat tänne teille kaikille nähtäväksi. Olen käynyt useissa kymmenissä pienissä kivijalkaliikkeissä, maistanut huippuravintoloiden ruokia ympäri kotimaata ja myös naapurimaissa, olen saanut kippistellä kuohuvalla huipputyyppien ympäröimänä ja nauraa vatsalihakset kipeäksi joka kerta ♥ Toivon todella, että meidän kaikkien bloggaajien julkaisuista aina välittyy se ilo, jonka bloggaaminen tuo. Sillä se ilo on aitoa! Ei stailattua, lavastettua tai pelkkää pintaa. Vaan ihan täyttä totta. Ja aina parasta on näiden mahtavien ihmisten kohtaaminen.Tällä kertaa tätä bloggaamisen riemua saimme juhlistaa Vaasassa sisustusbloggaajasiskojen kanssa. Visit Vaasa ja Somessa.com yhdessä Vaasalaisten yritysten kanssa tarjosi meille unohtumattoman vuorokauden. Osa teistä on varmasti seurannut tätä riemua viikonloppuna somen välityksellä, mutta tahdon ikuistaa nämä hetket myös tänne blogin puolelle. Ja samalla voin aidosti suositella Vaasaa vaikkapa kesäloman yhdeksi kohteeksi, sillä sieltä näyttäisi löytyvän ihan kaikkea.Majoituspaikkamme, Hotel Astor, oli niin viehättävä ja lämminhenkinen. Tässä vanhassa ja aidossa ilmapiirissä oli myös ylellinen tunnelma, joten lyhyestä vierailusta huolimatta tämä on yksi niistä hotelleista, joka ei varmasti koskaan unohdu.
Vaasa tarjosi muutenkin todella uniikkeja kokemuksia. Faros Restaurant Ship ja Fyr ravintola tarjosi meille upean lounaan ja taatusti takaisin houkuttelevan elämyksen. Kaikesta huokui aito halu tehdä asiakkaiden vierailuista ikimuistoisia.
Lounaan jälkeen kiersimme Vaasan keskustan alueen pieniä putiikkeja ja täytyy todeta, että niissä riittää nähtävää! Niin tunnelmallista.
Vierailimme päivällä myös Maailmanperintöportilla. Ylitimme upean Raippaluodon sillan ja kuuntelimme mykistävää tarinaa merenkurkusta ja jääkauden vieläkin meneillään olevista vaikutuksista. Tänne haluaisin viedä myös perheeni ja aloinkin miettimään, että voisin yrittää vähän uusia meidän perheen kesälomareissusuunnitelmia :)Illaksi suuntasimme upean Villa Sandvikenin kolmen ruokalajin illalliselle. Tuo upean elegantin kartanon tunnelma sai ripauksen ääntä lisää, kun meidän 18 hengen seurue istahti pöytään ;) 


Niin upea viikonloppu takana vieläkin upeammassa seurassa. Kiitos erityisesti Maiju, kun olit järjestämässä meille ihan järjettömän ihanan ohjelman!


Ja näillä tägeillä ja merkinnöillä löydät somesta huimasti lisää 
@visitvaasa #visitvaasa 

#sisustusbloggaajasiskot ♥
#somessacom1 kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥