WRITER'S BLOCK

keskiviikko 31. heinäkuuta 2019
Ette arvaakaan kuinka monta kertaa olen yrittänyt aloittaa tämän postauksen..! 

On todella vaikeaa aloittaa bloggaamista kahden kuukauden tauon jälkeen, kun ei oikein tiedä mistä aloittaisin. Omiin bloggailutapoihin on aina kuulunut mennä kuvat edellä ja olenkin aina ensin valinnut kuvat ja kirjoitan jutun niiden pohjalta. Nyt kun aikaa on kulunut ja kuvina on kesämuistoja, tuntuu että on aika aloittaa tekstistä. Ja kertoa mitä kuuluu ja mitä olen puuhannut.Aloitetaan vaikka kesäkuusta. Kesäkuussa yritykseni täytti virallisesti 2 vuotta. Pystyin toteamaan, että yrittäjyys on toiminut omalla kohdallani paremmin kuin hyvin ja olen niin iloinen kaikista valinnoistani! Kesäkuu ja heinäkuun alku oli töissä lisäksi aivan älyttömän kiireinen, joten siksikin blogi, sosiaalinen media ja kaikki muutkin harrastukset joutuivat olemaan tauolla. Päivät stailasin, illat tein sisustussuunnittelua työpöytäni ääressä.
Kesäkuussa kippisteltiin myös 10-vuotis hääpäivälle ♥ Juhannus vietettiin kotona serkun perheen kera ja tietenkin tehtiin pavlovaa, lempikakkuani. Lisäksi kesän herkkuihin on kuulunut myös grillipizza, savustettu lohi ja uudet perunat. Niistä onkin tullut nautittua useampaan otteeseen. Joka kesään kuuluu myös ihanat kesäkukat ja niiden keräily maljakoihin ♥
Kesäkuussa käytiin myös tyttöjen reissulla ♥ Tehtiin kahden isomman tyttöni kanssa Helsingin reissu, johon kuului shoppailua, hotelliyö, Linnanmäki, Sea Life ja Korkeasaari. Ja jännityksen kruunasi lentokoneella, ratikalla, junalla ja bussilla matkustaminen. Niin ihana reissu ja meidän kolmen laatuaikaa. Miten ne lapset osaakaan yllättää ja yhtäkkiä molemmat vaikutti niin isoilta tytöiltä. Erityisesti keskimmäinen tyttömme, joka aina viihtyy parhaiten kotona ja tutuissa ympyröissä osoitti itsestään aivan uusia puolia, kun hän reippaana asteli edelläni pitkin lentokenttää ja Helsingin keskustaa myöten. Taisi pieni reissaaja nostaa päätään tuossa tytössä ♥
Kesällä on vierailtu pariin otteeseen myös vanhempieni ihanalla mökillä ja siellä tuli itseasiassa käytyä myös työkeikalla! Mökillä pidettiin ihana ikimuistoinen kuvauspäivä. Sen päivän tuotoksia saamme nähdä vasta ensi kesänä mutta hyvää kannattaa odottaa..! 

Heinäkuussa vietettiin keskimmäisen tytön synttäreitä ja talo täyttyi taas yhden kerran synttärivieraista. Ja koska kesäkuussa oli isompien tyttöjen kanssa kesälomareissu, vietettiin myös pienemmän kanssa kahdestaan laatuaikaa. Kävimme kaupungilla ja pienten lasten huvipuistossa, ostettiin karkkia, katsottiin elokuvaa ja nukuttiin vierekkäin. 

Ja nyt heinäkuun lopulla saimme viimein koko perhe nauttia yhteisestä lomasta. Yrittäjän loma ei ole itsestäänselvyys, joten vajaan kahden viikon mittainen loma oli suorastaan lottovoitto. Ja siihen kun vielä sattui kesän kuumimmat päivät, oli loma aika täydellinen. Lähdimme vuokramökille, kävimme huvipuistossa, serkkuni valmistujaisjuhlissa ja ystäviemme luona Kuopiossa. Kuopio on niin rakas paikka, että mieli jäi kovasti kaipaamaan lähemmäs omia juuria jotka ovat savokarjalassa. Ne järvet ja metsät ♥ Loma viimeisteltiin ystävien kanssa festareilla aivan käsittämättömässä helteessä.
Nyt kun loma vaihtui takaisin arkeen, helteet koleaan säähän, täysi kalenteri tyhjemmäksi ja ajatus kesästä menneeseen muotoon, mieli on aika tyhjä. Voisin todeta, että ehkäpä loma teki tehtävänsä ja sain sen tauon minkä tarvitsin. Luova työ tarvitsee joutenoloa ja kiireettömyyttä, jotta luovuus aina heräisi uudelleen. Mutta nyt tuntuu, että jokin inspiraatio puuttuu. Olo on odottava. Jäin kellumaan jonnekin kiireen ja loman välimaastoon. Odotan loppukesän pimeitä iltoja, syksyn tuomaa inspiroitumista, lasten koulun aloitusta, Habitarea. Tiedän, että tämä olotila on vain hyväksi, mutta onhan se samalla vähän jännittävää kun ei tiedä milloin ne ideat alkaa taas pulputa. Nyt yritän kuitenkin nauttia tästä hetkestä, kun kiire ei ole vielä vallannut minua kokonaan :)


1 kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥