SUUNNITTELEMANI KILPAILUSISUSTUS..!

lauantai 29. syyskuuta 2018
Tässä se nyt on, oma kilpailutyöni Kaupungin Kaunein Olohuone -kisassa..! Torstai ja perjantai meni rakentaessa ja sisustaessa osastoa ja tänään oli ensimmäinen messupäivä. Ihanan vilkasta on ollut tällä olohuoneosastolla, jossa tosiaan neljä upeaa olohuonetta kilpailevat voitosta. Ja on ollut todella antoisaa jutella niin monen kanssa ja vaihtaa ajatuksia sisustamisesta. Kiitos kaikille! 

Huomenna sitten iltapäivällä selviää kuka vie voiton, mutta ennen sitä vielä messupäivä edessä. Eli Rakenna Sisusta Asu messut vielä huomenna oulussa, klo 10-16..! Tervetuloa ♥

Tässä kuvia, kerron tuotteista vielä myöhemmin omassa postauksessa lisää mutta tässä vaiheessa jo iso kiitos yhteistyökumppaneille!


 Nähdään huomenna..? :)

6 kommenttia

 1. Ihana! Kyllä passaa tuossa olkkarissa istua ja nauttia. Tuo taulu ja saman värinen tyyny iski silmään heti. Mutta tuo kokonaisuus parasta! Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ihana juttu että kokonaisuus miellyttää ♥

   Poista
 2. Upea sohva. Minkä firman tuoli on tuo tumma violetti vai oisko luumun värinen. Tuon kyllä haluaisin. Rento upea olohuone. Voisit tulla meillekin sisustamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojatuoli on &Tradition Catch nojatuoli ♥ Sen lisäksi että se näyttää kauniilta, siinä on ihana istua! Autan mielelläni kotien sisustamisessa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin se taisi olla äänestäjienkin mielestä, sillä voitto tuli :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥