KAUPUNGIN KAUNEIN OLOHUONE -KILPAILU

keskiviikko 26. syyskuuta 2018
Nyt kuulkaa alkaa olla jo vähän perhosia vatsassa, sillä huomenna lähden valmistelemaan ihan ikiomaa messuosastoa. Kyseessä ei ole perinteinen messuosasto, sillä sisustan sinne ihan oikean olohuoneen sohvineen päivineen. 

Alla oleva kuva on meidän olohuoneesta, mutta se kuvastaa sitä että messuolohuone on taatusti myös "minun näköinen" ja siinä on selvästi minun kädenjälki. Mielenkiintoisinta tässä onkin ollut se, että on ollut vapaat kädet luoda juuri sellainen tila kuin itse haluaa.
Kyseessä on Oulussa järjestettävät Rakenna Sisusta Asu -messut, jossa pidetään KAUPUNGIN KAUNEIN OLOHUONE -kilpailu. Neljä sisustussuunnittelijaa toteuttaa messuille oman olohuoneen ja kävijät saavat äänestää niistä suosikkiaan. Minua pyydettiin mukaan yhdeksi suunnittelijaksi ja lähdin heti mukaan intoa puhkuen..! Olen saanut myös ihan mahtavan pääyhteistyökumppanin, joka on SPAZIO, Oulun oma design sisustusliike ♥ Kivijalkamyymälä, joka on ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta. 

Olohuoneen rakentamista voi seurata huomisesta lähtien minun instagram tililläni @jaana_karhu. Huomenna maalaan osaston seinät ja käyn keräämässä tarvittavat pientavarat ja perjantaina sitten rakentuu kokonaisuus kun huonekalut saapuvat osastolle. Maalit osastolle tarjoaa paikallinen rautakauppamme Rauta-Suotula ja huomenna näette minkä sävyn olen valinnut osaston seiniin. Tuleepa osastolle myös ihan mielettömän upeaa ja aitoa taidetta ja ripauksia tämän hetken trendeistä.

Pienenä teaserina voin paljastaa, että valaisimeksi valitsin tämän kauniin, yksinkertaisen ja sympaattisen Formakami valaisimen, joka on &traditionin tuotantoa.Kuvia valmiista messuosastosta saatte nähdä varmastikin ensin instassa, mutta heti kun mahdollista täällä blogissakin. Olisi mahtavaa, jos äänestää voisi myös etänä, mutta se on mahdollista vain paikanpäällä. Eli viikonloppuna kannattaa suunnata Ouluun messuilemaan ja katsomaan ihan oikeita sisustuksia, neljän ammattilaisen tekemänä ♥ Olisi kiva jos tulet moikkaamaan minua, yritän olla mahdollisimman paljon paikan päällä, oman olohuoneen vierellä :) 

Jos haluat lukea aiheesta lisää ja tutustua kaikkiin suunnittelijoihin, Oulu-lehden näköispainoksesta löytyy messuliite..!

Nähdään messuilla!

29.-30.9.2018
la & su klo 10-16

4 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥