KUTSU WORKSHOPPIIN

torstai 20. syyskuuta 2018
Heipä hei! Terveiset täältä työpöydän äärestä, tänään olen kotona hoitamassa yrityksen asioita. Ikkunasta näkyy keltavihreät koivut ja vieressäni on kuppi kuumaa kahvia. Pöydällä lojuu myös väriviuhka ja muita suunnittelijan työvälineitä ja kasa stailausrekvisiittaa. Työpäivät tuolla kentällä ovat monesti aika kiireisiä, mutta lähes aina pääsen nauttimaan ainakin niistä pienistä hetkistä kun näen työn tuloksia. Joskus se on muutoksen kokenut huone, joskus joku mielenkiintoinen yksityiskohta ja joskus tunnelma. Vaikka aikataulu painaisi päälle, on edes parin sekunnin verran ihana katsoa kaunista tilaa, joka odottaa kuvaajan vuoroa. 

Myyntistailaus on ihana asia, mutta sillä on myös haikea puolensa. Vaikka toisin tilan parhaat puolet esiin ja tekisin siitä kauniin, pääsee sen asukaskin nauttimaan siitä vain hetkellisesti. Viime aikoina olen päässyt stailaamaan koteja myös muussa tarkoituksessa kuin myynnin takia ja se on niin virkistävää. On aivan ihanaa olla auttamassa kodin oikean tunnelman löytämisessä, jotta siellä olisi entistä mukavampi olla ♥Ihanaa on myös asetelmien tekeminen, tunnelmien stailaaminen ja niiden kuvaaminen omaksi ja teidän iloksi. Olisi aivan unelmaa, jos olisi joskus kokonainen päivä sommitelmien tekoa ja kuvaamista varten. Näen mielessäni ison ja valoisan vanhan teollisuushallin, jonka rosoiset seinät on maalattu valkoisella maalilla. Sen suuret ikkunat tulvivat valoa ja käytössäni on runsaasti kaunista stailausrekvisiittaa. Se olisi unelmatilanne, ei kiirettä mihinkään ja täydelliset kuvausolosuhteet.Jotta päästäisiin viimein tuohon otsikon aiheeseen, niin kysyn onko siellä samoista asioista haaveilevia? Olisiko siellä teidän joukossa kiinnostuneita osallistumaan minun vetämääni workshoppiin, jossa opitaan toteuttamaan niitä sommitelmia ja stailauksia? Meillä olisi neljä tuntia aikaa, käytössä ihania materiaaleja sekä lämmin ja rento ilmapiiri. Sellainen järjestetään 4.10. Oulussa, joten lämpimästi tervetuloa mukaan ♥ 

Lisätiedot workshopista löytyvät osoitteesta www.staile.fi
Olisi ihana nähdä siellä teitä ♥ Tehdään yhdessä kuvankauniita tunnelmia ♥ 

p.s. sopii erittäin hyvin vaikka bloggaajille, jotka haluavat oppia enemmän kauniiden kuvien tekemisestä. Tai yrittäjille, jotka haluavat tehdä itse omia tuotekuvia. Tai sinulle, joka haluat oppia tekemään kauniita somekuvia. Kysy lisää jos mietityttää sopisiko kurssi sinulle :)


2 kommenttia

  1. Kuulostaapa kivalta! Toivottavasti siellä oulun seudulla innostutaan mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Toivottavasti tulee osallistujamäärät täyteen että workshop toteutuu ♥

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥