UUSI ELÄMÄNMAKUINEN LIFESTYLEBLOGI

sunnuntai 16. syyskuuta 2018
Olen pohtinut tämän blogin sisältöä todella pitkään ja hartaasti. En kohtaloa, sillä vaikka lopettaminenkin olisi joskus ollut mielessä en olisi siihen kuitenkaan valmis. Varmasti jo vähintään vuoden verran olen käynyt asiaa läpi, mutta en millään löytänyt vastauksia. Kunnes olen ajatellut pintaa syvemmälle. AT HOME on tosiaan jo 6,5 -vuotias blogi ja sen juuret ovat sisustuksessa. Bloggaaminen vei minut uuteen ammattiin ja nyt saan toteuttaa unelmaani stailaajan työssäni. Kuten tuossa viikolla totesin ääneen bloggaajakollegalle, kiinnostus sisustusbloggaamisen notkahti suuresti sen jälkeen kun sisustamisesta tuli ammatti. Ennen blogi oli kanava, jonne sain siirtää luovuuteni tulokset mutta nykyään se tapahtuu jo päivätyössä. Olisi aivan upeaa jakaa tänne työni tuloksia, mutta sitä varten on Instagram ja sen tarinat. Se onkin ihana tapa itsellekin ikuistaa pieniä palasia työstäni. Aika ei vain riitä kuvata tai kirjoittaa samoja asioita blogiin asti.Yrittäjyyden ihan alkutaipaleella myös pelkäsin laittaa tänne mitään liian "rentoa", sillä pitäisihän sitä antaa ammattimainen vaikutelma joka paikkaan. Kunnes tajusin, että siinäkin yritin pakottaa itseni johonkin muottiin.

Samaan aikaan blogimaailma on täynnä, siis ihan täynnä ihania sisustusblogeja joten on vaikea antaa jotain uutta eteenpäin. Omaa kotia voi aina tietenkin kuvata, sitähän tässä on jo tehty tovi, mutta niihinkin kuviin pitäisi saada jotain syvempää merkitystä.Siksi olenkin päättänyt, että annan blogilleni mahdollisuuden olla jotain ihan uutta. Siitä tulee blogi 35-vuotiaan naisen, äidin, vaimon, esteetikon, unelmoijan, nautiskelijan ja yrittäjän elämästä. Tietenkin sisustus on tämän naisen elämässä suuressa osassa ja siitäkin saatte osanne, mutta ehkäpä kerron jatkossa jotain enemmänkin.

Nämä kuvat on muuten GLO Hotel Kluuvin huoneesta, jossa majoituin habitare -reissulla. Huone oli todella kaunis ja suorastaan rakastuin sen ikkunoihin. Yksi ihanimmista hetkistä tuossa huoneessa oli shoppailupäivän ilta, kun sain piiiitkän ja kuuman suihkun jälkeen, pyyhkeisiin kietoutuneena, syödä pehmeällä vuoteella ison kulhon niin ihanaa pastasalaattia parin proseccolasin kera ♥ Oma aika.Kuullaan taas ♥

6 kommenttia

 1. Täällä mukana menossa, vaikka blogi ja aihepiiri hieman eläisivätkin. Kirjoitat todella kivalla tyylillä ja kuvasi ovat pieni pakomatka kiireen keskellä, joten roikumme mukana jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kivasta kommentista! Tällaiset motivoi ja mukava tietää että siellä luetaan ja seurataan 💛

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä Jaana ja oli ihan nähdä pitkästä aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ihana kun törmättiin! Ja kiva kuulla 💛

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa blogisi tulevaisuudensuunnitelmat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥