PIENI RIPAUS ART DECOA

keskiviikko 10. tammikuuta 2018
Sisustus on mukava kääntää taas kohti kevättä ja raikastaa koko kodin ilmettä. Onneksi valoisa aika tästä vain pitenee..! Samalla sisustusinto taas nostaa päätään ja luovuus heräilee talviunilta.


Äitini keräilyharrastus ilahduttaa minua jälleen, sillä sain joululomalta kotiinviemisiksi tämän ihastuttavan Riihimäen lasin Art Deco kynttilänjalan. Väri on aivan ihana ja jopa trendikäs, sillä tänä vuonna sisustuksessa nähdään paljon punaisia sävyjä.


Kynttilänjalka on todella kauniin mallinen, vähän veistoksellinenkin. Ihailen monenlaisia tyylejä ja art deco on ehdottomasti yksi niistä, tämän talon tyyliin ne sopivat kuitenkin vain pieninä ripauksina. Myös keskihyllyn lasisella kulholla on art decomaisia piirteitä.


On kyllä mielenkiintoista seurata kuinka nuo murretut punaiset sävyt tulevat näkymään sisustuksissa. Hetken aikaa omaa kotia katsottuani huomaan, että nojatuolin beigessä sävyssä on punaisuutta, alahyllyllä on punertavan ruskea nahkasäilytin ja onhan vaaleanpunainen ollut jo pitkään pinnalla meidänkin kodissa. Täytyykin kaivella ne roosat tyynyt tuolta kaapista sohvalle käyttöön, olisikohan jo niiden aika..?


4 kommenttia

  1. Heippa. Sinulta näyttää löytyvän tuo ihailemani nojatuoli 😍 onko ollut mukava ja käytännöllinen? 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vaan! :) Nojatuoli on ollut todella hyvä hankinta, koko perhe tykkää :) Se on mukavan pesämäinen. Tämä on se beige väri ja on ihan täydellinen ♥ Ensin olin tilaamassa vaaleanpunaista, mutta onneksi näin beigestä vielä lisäkuvia, en olisi arvannut että se on näin hyvän värinen :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥