Pukeutumishuoneen ratkaisuja

keskiviikko 3. tammikuuta 2018
Hei rakkaat lukijat! Ihan ensinnäkin haluan toivottaa teille ihanaa uutta vuotta! Ja toiseksi haluan sanoa, että onpa mukava palata taas blogin pariin. Olen toki tehnyt postauksia syksyllä ja talvellakin, mutta jokin kipinä on puuttunut ja on ollut vaikea erottaa toisistaan bloggaamisen sisältöä siitä miltä haluan yritykseni näyttävän. Välillä ajattelin, että nämä kaksi asiaa saavat sulautua yhteen, mutta ajatus siitä kuitenkin rajoitti bloggaamisen keveyttä ja tuntui että aiheet piti miettiä liian tarkkaan. Josta sitten taas seurasi se, että tekstiä eikä kuviakaan ole oikein syntynyt. Nyt yrityksellä on oma sivusto, jonne pääsee tuolta ylävalikosta. Tavallaan pieni muutos, mutta näiden kahden selkiyttäminen taisi olla itselleni isokin asia :)

Nyt kuitenkin tämän postauksen aiheeseen eli meidän pukeutumishuoneeseen. Joku saattaa muistaa kun kirjoittelin meidän onnistuneimmasta remontista tekstissä Kutsuva ja rauhallinen makuuhuone. Jo silloin mainitsin huoneen takaosassa sijaitsevan pukeutumishuoneen. Nyt viimein sain kuvattua tuota tilaa teillekin nähtäväksi. Tilassa on vain minun ja mieheni vaatteita ja onkin aivan ihana aamuisin pukeutua tuolla rauhassa.


Samaa rauhaa saa jatkaa illalla, kun suihkun jälkeen tuohon tilaan voi tuoda pyyhkeet ja kylpytakit ja vaihtaa yöasuun. Joululahjaksi saamani Balmuirin Meadow sarjan voiteet tuovat myös aivan ihanaa arjen ylellisyyttä. Miten pienet asiat voivatkin ilahduttaa ja tuoda arkeen jotain erityistä.

Mustassa pienessä vitriinikaapissa säilytän korkkareita ja laukkuja ja siellä ne säilyvätkin kivasti pölyltä suojassa. Korkea peili on toisaalta ihan toimiva, kun sen takana on hengaritilaa mieheni puvun takeille, mutta toisaalta kaipaisin peiliratkaisua joka ei veisi tilaa. Ehkä täytyy jossain vaiheessa tehdä siihen muutos.

Taidan vielä yhden postauksen verran jatkaa makuuhuoneteemaa, joten luvassa pari lisäkuvaa makuuhuoneesta..!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥