Unelmaduuni

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017
Ajatukset ovat monesti palanneet kahden vuoden takaiseen tilanteeseen, jolloin alanvaihdoksesta alkoi tulla todellisuutta. Aloitin sisustusalan opinnot ja tunsin olevani oikeassa paikassa, oikealla hetkellä. Kahden vuoden sisään on mahtunut paljon monenlaisia upeita kokemuksia, jotka ovat jokainen tavallaan vahvistaneet minua ja vieneet minua kohti tätä päivää. Yksi ajanjakso alkaa olla lopuillaan ja tuntuu, kuin minulla olisi rajaton määrä avoimia ovia avattavana ja mahdollisuuksia tehdä mitä vain. 


Yksi ovi on kuitenkin jo avattu enkä voi sanoin kuvailla miten mahtavalta nyt tuntuu. Teen töitä myytävien asuntojen stailaajana Kiinteistömaailma Puistolalle ja olen päässyt mukaan aivan mahtavaan yhteisöön.  Toteutan joka päivä unelmiani tekemällä tätä työtä. Käytän luovuuttani ja kekseliäisyyttäni nyt juuri oikeassa paikassa. 

Pääsen joka päivä työskentelemään oikeiden kotien parissa ja saan lisäksi seurata ammattivalokuvaajan työtä. Teemme valokuvaaja Hannu Uusitalon kanssa tiimityötä, minä stailaan ja Hannu ottaa upeita kuvia. Työ on vasta startannut, mutta en malta odottaa että itsekin tästä vielä kehityn ja homma lähtee kunnolla käyntiin. On nimittäin aika mahtavaa nähdä oman työnsä tulos valokuvissa, joista voi katsoa missä onnistuin ja missä en.
Uutta työtä on takana hädin tuskin pari viikkoa, mutta tunnen olevani kotona ♥ 

Kuva: Vesa Leino

Kuva: Vesa Leino


Vaaleanpunainen on ollut lempivärini jo pidempään ja mihinkäs se olikaan minua viemässä.. Kohti vaaleanpunaista Puistolan taloa.

Postauksen kuvat ilman erillistä merkintää: Hannu Uusitalo

12 kommenttia

 1. Onnea, mahtavaa, että se oma juttu on löytynyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ♥ Tästä on aivan mahtava alkaa rakentamaan tulevaisuutta yrittäjänä :)

   Poista
 2. Onnittelut vielä kerran unelmaduunista. <3
  Huomenna jälleen kohti vaaleanpunaista Puistolan unelmaa. =)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja työn iloa. Ihana asia kun haaveet käy toteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin se vain on, että pitää uskoa unelmiinsa :)

   Poista
 4. Onnea kovasti ja unelmat ovat tehty toteutettaviksi :) Ihanaa kun on sellainen työ, joka tuntuu omalta ja jossa viihtyy sekä iso plussa on,jos on kivat työkaverit :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut upeasta duunipaikasta!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥