Tähän taloon rakastuin

perjantai 5. elokuuta 2016
Asuntomessut on nyt tarkasteltu ja haavissa on muutama uusi idea toteutettavaksi. Täytyy kuitenkin todeta, että ihan huikeita vau elämyksiä en messuilta saanut. Onneksi oli pari kohdetta, jotka veivät sydämeni ja tässä niistä ensimmäinen. Ja se on kohde 43, Lakeuden Jämerä Kutsu.

Tähän kotiin astuessa näin sen heti. Tässä on niitä juttuja, joita unelmakodilta hakisin. Yksitasoinen, korkea oleskelutila, suuret ikkunat, lämpimät sävyt, tyylikkyys, käytännöllisyys ja upeat katseenkiinnittäjät. Tässä on oikea unelmakoti.

 Yksi asia tilojen lisäksi, joka vaikutti siihen, että tästä tuli suosikkini oli kalustevalinnat. Tuo kyseinen sohva on ihan täydellinen, Imola nojatuoli löytyy haavelistaltani sekä tuo upea valaisin. Miten upeaa olikaan nähdä ne samassa tilassa, minun haaveet! Niiden lisäksi talossa oli paljon yksityiskohtia, jotka ovat suorastaan minun "näköisiä". Graafiset kuviot, pastellisävyt, metallinhohde ja taide.
Näiden tilojen lisäksi talossa oli upea terassi, erikseen lasitettu kesäkeittiö, aivan mielettömän ihana vierashuone erillisessä rakennuksessa sekä muutenkin upea ulkokuori. Koska ensivaikutelma oli tässä talossa niin upea, tässä vielä loppuun uudestaan tuo ensimmäinen näkymä joka vei sydämeni ♥


Näihin kuviin palaan varmasti vielä monta kertaa..! :)

5 kommenttia

 1. Tosi tyylikäs koti ja mikä valo <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo valon määrä ja nuo upeat ikkunat ♥ Voi kun jonain päivänä asuisin tällaisessa talossa :)

   Poista
 2. Onpa ihana talo! Kyllä kelpais asua tuossa 😍 Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaisi tosiaankin! Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Onpa ihana talo! Kyllä kelpais asua tuossa 😍 Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥