Tähän sisustukseen rakastuin

maanantai 8. elokuuta 2016
Viime viikolla esittelin asuntomessuilta talon, johon rakastuin. Siinä oli kaikki kohdallaan, sisustusta myöten. Nyt esittelen näillä muutamalla kuvalla sisustuksen, johon myös rakastuin. Henkeä haukkoen sain sentään pari kuvaakin otettua. Valitsin vain parhaat palat, jotta näette mihin ihastuin. Talo oli kokonaisuudessaan kerrassaan upea, mutta kaksitasoisena se ei täysin vastaa oman unelmataloni kriteerejä. Kyseessä on kohde 13, Jämerä Samsö.

Ja itseasiassa nyt huomasin, että molemmat suosikkini olivat Jämerä kivitaloja..! Vaikuttavat tilat ja ratkaisut isoilla ikkunoilla ovat selvästi vieneet sydämeni :)

Näihin väreihin ja materiaaleihin ei tarvitse lisätä mitään. Tunnelma oli täydellinen. Pehmeä, kutsuva, kotoisa, niin kaunis ja ylellinen.
Alla näkyvä ruokailutila ja keittiö taustalla on täydellinen. Keittiö sulautuu tuonne taustalle upeasti ja taas nämä värit. Mustaa, puunsävyjä, valkoista ja harmaata. Mikä harmonia. Kohteessa oli myös upea kalanruotokuvioinen parketti, isolla kuviolla.


Perinteisen takan sijaan tässä oleskelu/ruokailutilassa on modernimpi ratkaisu, joka on kyllä omaa luokkaansa. Yksinkertainen mutta niin veistoksellinen.Ja edelleen nämä harmaan sävyt vakuuttavat.

Että tällainen ihastuksen kohde. Milloin saan nämä kaikki asiat omaan kotiini? :)

3 kommenttia

 1. Kiva olohuone ja just meikäläisen värimaailma. I like, ihania pehmeitä maanläheisiä värejä. Odotan jo innolla syksyä kun saa omat karvatyynyt, taljat ja konjakin väriset tyynyt nakata sohvalle ja alkaa poltteleen kynttilöitäkin. Kiva seinä tossa keittiössä. Oliko jostain lastuista tehty, vai oliko ihan tapettia. Tosi aidon näköinen ja kolmiulotteinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KOnjakin värinen tyyny olisi minunkin haaveissa!
   Tuo seinä oli akustiikka seinä, palasista koottu. Palaset ovat eri paksuisia joten kolmiulotteisuus on aito :)

   Poista
 2. Löysin juuri blogisi kun selailin asuntomessu-postauksia, rupeilin seuraamaan <3 Ihania kuvia ja mukava kirjoitustyyny. Näiden selailukin on kivaa, vaikkei aina jättäisi kommenttia.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥