Kotimme sydän ♥

maanantai 15. elokuuta 2016








Hyvää alkanutta viikkoa! Onpa muuten ihana huomata, että se vähän kadoksissa ollut bloggaamisen ilo on tullut rytinällä takaisin! Ja niin mahtavaa nähdä, että te löydätte edelleen tänne ♥ 

Kun luovuus on taas valloillaan, tarkoittaa se erilaisten ideoiden toteuttamista ja niitä on listalla useampi odottamassa toteutusta. Ensi alkuun piti päästä taas laittamaan olohuone syyskuntoon ja laittaa värit kohdilleen. Vihreä väri on hiipinyt viimeisen vuoden aikana sydämeeni ja aika kivalta se näyttää edelleen. Pehmoiset viltit on käden ulottuvilla ja kynttilät viritelty syysiltoihin. Valaisimia on nyt riittävästi pimeneviä päiviä varten ja tummat verhot tuovat tunnelmaa. Tähän olohuoneeseen on kiva käpertyä iltaa viettämään ♥ 

Tällä viikolla voisin kirjoitella vähän sohva- ja nojatuolihaaveistani ja kertoa mitä olohuoneeseemme melkein muutti kesällä ;) Niin, vaikka näillä nykyisillä sohvilla on kiva köllötellä kaipaisin silti vähän erilaista ilmettä ja ryhdikkäämpiä sohvia. Siitä lisää joku toinen päivä.

Nyt reipasta maanantaita..!

25 kommenttia

  1. Hei! Mikä on tuo ihana köynnöskukka? Olisikohan se sellainen mikä jaksaisi elää myös viherpeukalottoman kotona? :) Haluaisin köynnöskasvin, mutta aiemmat muratit olen aina onnistunut tappamaan enkä silti mielellään muovikukkiin sortuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on juuri sellainen mikä elää myös viherpeukalottoman kotona :D Koska on pysynyt hengissä täälläkin. Ja tämän herttaisen kasvin nimi on Herttaköynnös (chain of hearts) ♥

      Poista
  2. Hih, miten se vihreä onkin nyt niin ihana! Mullakin on lähdössä HM.lta tilaukseen pari tyynynpäällistä (oisko samat ku sulla...?) Miehelle en ole kertonut, enkä kerro. Katsotaan huomaako sitten kun on liian myöhäistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :) Meillä huomattaisiin ehkä parin viikon viiveellä. Yksi näistä on HM:lta, tumman vihreät kärkkäiseltä. Vihreä on ihana, mutta ehkä tämä määrä riittää :)

      Poista
  3. Kaunis syksyinen olohuone! Ja tuo Lempi-hylly on edelleen mun haavelistalla :) Kivaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu ♥ Lempi-hylly on kyllä niitä hankintoja, joita jaksaa aina vaan katsella :)

      Poista
  4. Todella kaunista ja kotoista!! Toi hylly on kyllä tosi ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Harmittaa oikeastaan että tuo hylly on vähän piilossa tuolla nurkan takana, voisi olla vähän näkyvämmällä paikalla. Toinen samanlainen hylly kotiin..? Hmm.. :)

      Poista
  5. Ihanan kauniisti sointuu kaikki värit ja materiaalit keskenään! Voitko tulla meillekin sisustamaan? ;D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tottahan toki, laitat vaan tarjouspyynnön tulemaan ;) Kaunis blogi sinulla :)

      Poista
  6. Ihania värejä. Kaunis olohuone. Ja nuo sinun sisustus kuvat tuolla aiemmin aivan mahtavia. Varmaan asukkaat tykkää on niin nuorekasta ja kivaa tyyliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti asiakkaat ovat nyt ja tulevaisuudessa tyytyväisiä, se on tavoite :)

      Poista
  7. Tuo taulu on todellinen katseenvangitsija! UPEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä yksi parhaita hankintoja koskaan! Siihen ei kyllästy :)

      Poista
  8. Hei! Kauniista sisustuksesta minulla tarttui ensimmäisenä silmään pöytä, kun sellaista juuri etsin omaan kotiinkin. Mikä tuo olohuoneen pöytä on merkiltään, tai mistä gankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kirsi! Marmoripöytä on hankittu Oulun Kruunukalusteesta.

      Poista
  9. Hei! Kauniista sisustuksesta minulla tarttui ensimmäisenä silmään pöytä, kun sellaista juuri etsin omaan kotiinkin. Mikä tuo olohuoneen pöytä on merkiltään, tai mistä gankittu?

    VastaaPoista
  10. Hyvältä näyttää! Sulla on vihreää olkkarissa, mulla sinistä 😊 Kiva saada jotain uutta väriä virkistämään mieltä. Kiva tuo taulu! Onko se Marimekon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai anteeksi kun kesti vastaaminen! Joo se on Marimekon Fokus kangas, jonka olen pingottanut kehyksiin :)

      Poista
  11. Ihana koti teillä! Saako kysyä mistä olohuoneen jalkalamppu on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Valaisin on Birdy niminen valaisin. Sen on suunnitellut Birger Dahl vuonna 1952 ja sitä valmistaa Northern Lightning. Omani olen hankkinut Spaziosta Oulusta :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥