Neljä kuvaa ja some uutisia

perjantai 26. elokuuta 2016

Nyt on fiiliskuvia. Ja mitä ne kertovat? Aion nauttia viikonloppuna rennoista hetkistä. Aion sisustaa ja tehdä asetelmia, aion käydä kaupungilla hoitamassa asioita ja aion inspiroitua sisustuslehdistä. Aika hyvälle kuulostaa vai mitä?

Toinen juttu mistä innostuin eilisen jälkeen, kun kävin oman kuntamme brändikoulutuksessa, on liikkuvan kuvan ottaminen. Ehkä en ihan heti uskaltaudu juttelemaan kameralle, mutta blogini Instagram seuraajat saivat jo eilen nähdä pienen tunnelmavideon kotoamme. Ja tänään innostuin opettelemaan Instagramin uutta muotoa, sinne nimittäin voi lisätä samanlaista feediä kuin Snapchatissa. Eli minunkin somekäyttäytyminen kehittyy ja saatte nähdä varmasti pientä lisämateriaalia jatkossa somen puolella, kannattaa siis seurailla :) Ja lisäksi Facebookissa on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa liput Habitare messuille :)

Nyt perjantain loput askareet haltuun ja viikonloppu on ihan nurkan takana jo :)

Instagramista minut löytää jaana_athome nimimerkin takaa 

3 kommenttia

 1. Mitenhän näissä kaikissa muutoksissa pysyy mukana?? Oh boy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä :) Mutta itse tykkään tästä instagramin lisäyksestä koska on helppo käyttää yhtä sovellusta kahden sijaan :)

   Poista
  2. Heh, niinpä :) Mutta itse tykkään tästä instagramin lisäyksestä koska on helppo käyttää yhtä sovellusta kahden sijaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥