Olohuoneen uudet kalusteet?

sunnuntai 21. elokuuta 2016
Oi että, onneksi saa aina haaveilla. Ainakin tällä viikolla haaveilu on tullut tarpeeseen, sillä arki on ollut aika raskas, kun pienin lapsi on ollut hyvin kipeänä. Pieni materialistinen haaveilutuokio ei haittaa tähän väliin, sillä näyttää että nyt tulen itsekin vähän kipeäksi..

Nyt on nimittäin tultu siihen pisteeseen, että olen kyllästynyt Ikean Kivik sohviin ja vitivalkoisten päällisten pesemiseen. Ja siihen, että selkänojatyynyt ovat aina vähän vinossa. Siihen, että istuinosat ovat pesun jälkeen aina vähän liian pienet. Kaipaisin loppuun asti vietyä laatua ja ajattomuutta. Ja kaunista muotoilua.Muotoilun puolesta olen täysin myyty Adean Bon sohvalle. Totta puhuakseni en ole päässyt tätä vielä koeistumaan, joten se tärkein, eli istuinmukavuus on vielä kysymysmerkki. Sehän on yksilöllistä mikä sohva tuntuu hyvältä ja mikä ei. Bon sohvassa on kuitenkin keveyttä ja muhkeutta samassa paketissa ja odotan innolla sitä kertaa, kun pääsen testaamaan sohvaa.


Nojatuolihaaveista olen jo ennenkin kertonut täällä ja kesällä meillä jo pyörähtikin yksi ehdokas. Löysin nimittäin puoleen hintaan tämän ihanan kaunokaisen. BoConceptin Ogi tuoli ruskealla nahalla edulliseen hintaan oli yhtälö, jota en voinut ohittaa. Niinpä kiikutin sen kotiin. Sitä siinä sitten ihasteltiin ja koeistuttiin, mutta alkoi näyttämään siltä ettei tuoli ole meille se paras vaihtoehto. Todettiin, että haluamme nojatuolin jossa voi istua täysin rennosti ja johon voi käpertyä mukavaan asentoon. 

 (pahoittelut kuvanlaadusta, tuli otettua kuvat vain puhelimella)

Unelmien nojatuolia varten mielessä on kaksi vaihtoehtoa, joista toisen olen päässyt koeistumaan. BoConceptin Imola nojatuolissa on kaikkea tuota vaadittua. Ja jos tämän pääsisin joskus kotiimme hankkimaan, verhoilu olisi todennäköisesti ruskealla nahalla ja runko ehdottomasti pyörivällä jalalla.Toinen vaihtoehto on hieman keveämpi Calligariksen Electa nojatuoli. Tätä en ole koeistunut, joten tähän mennessä minut on vakuuttanut vain muotoilu. Mutta kyllä se haaveilu vaan on niin mukavaa..! Mitä haaveita siellä teillä on?

6 kommenttia

 1. Minä haaveilen Hakolan Cosy kulmadivaanista ja keittiöremontista! Tosin opintotuelle siirtyminen taitaa hieman hidastaa näiden haaveiden toteutumista :D Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin aika mukavat haaveet! Niinpä, ei tämä opiskelijan elämä juurikaan jouduta hankintojen tekemistä vaan lykkää kaikkea. No, mutta sitten joskus :)

   Poista
 2. Mä haluisin kanssa uuden sohvan, mutta taitaa jäädä vaan haaveeksi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin samat haaveet! Jospa sitä pääsisi sohvaostoksille joskus :)

   Poista
 3. On kyllä hienoja sohvia ja tuoleja nuo haaveesi:) ihanat ovat kyllä nuo teidän valkoisetkin sohvat joskin varmaan suuritöisiä pitää aina puhtaana pikkulapsi perheessä. Itse en ole kauheasti tykännyt irtopala sohvista mutta nyt taitaa olla sellainen meidän perheeseen kuitenkin tulossa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain on, että isotöisiä ne ovat. Siksi olisikin jo ihana vaihtaa uusiin sohviin..! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥