Kuulumisia!

lauantai 16. huhtikuuta 2016
Ja taas se on yksi viikko lopuillaan! En enää yksinkertaisesti käsitä, että mihin ihmeeseen nämä päivät katoavat ja tätä vauhtia? Ilmeisesti elän niitä kuuluisia ruuhkavuosia. Mutta niistä huolimatta, tässä vähän kuulumisia tältä viikolta.Aloitin maanantaina työharjoittelun! Ja minulla on ollut niin ihana viikko. Harjoittelupaikkani on Spaziossa, Oululaisessa sisustusliikkeessä. Siellä myydään designhuonekaluja ja -valaisimia ja voitte varmaan arvata, että minähän viihdyn :) Paljon on opettelemista ihan jo yksistään tuotteissa, mutta tässä harjoittelussa olen opettelemassa myös asiakaspalvelutyötä. Onhan oma aiempi ammattini (sairaanhoitaja) ihan eri maailmasta, joten tämä on minulle aika uutta, jos ei lasketa nuoruuden kesätöitä asiakaspalvelun parissa.
Tulkaahan moikkaamaan minua tuonne Spazioon! Pääsääntöisesti olen siellä arkisin ja harjoittelu kestää vielä viisi viikkoa. Ihan vinkkinä, että täällä on aivan ihana valikoima ja mm. Hayn tuotteet ovat täällä hyvin edustettuina. Ja jos esimerkiksi Alessin tuotteet kiinnostavat, ne ovat kaikki nyt -20% alessa ;)

Harjoittelu tuo siis nyt oman lisänsä tähän arjen pyörittämiseen, mutta pidän tästä kuviosta aivan mielettömän paljon. 

Viikon viimeinen työpäivä eilen alkoi aika erityisellä tavalla, kun kävin kutsuvierasaamiaisella Radisson Blu hotellissa. Aamiainen oli kyllä aivan ihana kokemus ja suosittelen lämpimästi. Todellista arjen luksusta! Teen aiheesta vielä oman postauksen ensi viikolla, mutta jos esimerkiksi nyt viikonloppuna suunnittelette kunnon aamaisella käyntiä, kannattaa suunnata uudistuneelle Super Breakfastille Radisson Blu hotelliin.
Nyt jatkan kotihommia ja sitten otan rennosti loppuillan! Huomenna varmasti vähän sisustelen ja siitä sitten teillekin kuvia huomenna! Ihanaa viikonloppua!

14 kommenttia

 1. Kivan harjoittelupaikan olet löytänyt :) Spazio on yx lemppari liike Oulussa käynneenä. Tsemppiä harjoitteluun ja otahan kaikki irti harjoittelupaikasta.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihana postaus. Mahtavaa harjoittelu jaksoa, hieno paikka. Tulet varmasti viihtymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensimmäinen viikko jo oli antoisa ja varmasti harjoittelujaksoa saisi olla pidemmästikin, niin hyvin tuolla viihdyn :)

   Poista
 3. On sinulla kyllä aivan ihana harjoittelupaikka. <3
  Sä et varmaan ole siellä Spaziolla viikonloppuisin?
  Haaveissa olisi nyt tässä keväällä ennättää käydä siellä Oulussa, entisessä kotikaupungissani. Siellä oli juuri upean Valkean avajaisetkin ja samalla voisi yöpyä entisessä työpaikassani, nykyisessä Lapland hotellissa kirkon vieressä. Ja olisihan tuo ihana tavata sinutkin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä kiva tavata! :) En ole viikonloppuisin, mutta 7.4. teen poikkeuksen ja silloin olen paikan päällä :)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä :) Erityisesti tuo aamupala! Pian vedetään nassut täyteen "en sano mitä", mutta ei ainakaan nälkää nähdä, se on varma! 6 yötä...

  VastaaPoista
 5. Ihana harjoittelupaikka😊, kivoja viikkoja siis tulossa😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Todella mukava päästä sisälle tällaiseen maailmaan ja tutustua kaikkiin ihaniin tuotteisiin :)

   Poista
 6. Aika dream job taitaa olla...? :) Harmi että dementikko missas tuon aamisen. Mut hei, ilmoitappa heti, kun saan tulla ostamaan By Lassenia alella! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥