Valaistu sängynpääty

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Tämän päivän sisustusenergia meni valaistushommiin ja joutilaana ollut led-nauha sai aika kiva sijoituspaikan. Asensin tuon sängynpäädyn taakse ensin kaksi puulistaa. Toisen yläosaan (noin 15 cm yläreunasta) ja toisen päädyn alaosaan, jotta pääty pysyisi edelleen suorana seinää vasten. Ylimmän listan päälle kiinnitin sitten led-nauhan. Ja valmista tuli. Led-nauhaa riitti vähän myös sivuille valaisemaan ja lopputulos on kyllä kiva. Toimii sisustuselementtinä, mutta myös tunnelma- ja yövalona. Kuvista viimeinen on otettu hämärässä huoneessa.

Led-nauhalla on muuten helppo saada ilmettä sisustukseen monissa muissakin paikoissa. Muutama viikko sitten laitoin yhden nauhan wc:n peilin ylle, siitä voisikin joku päivä laittaa omat kuvat tänne blogiin. Muitakin valaistusjuttuja on tulossa blogiin lähiaikoina, sillä olohuoneessa komeilee ihana uusi pöytävalaisin :)

Tällaista tänään!

6 kommenttia

 1. On kiva. Olen joskus miettinyt samaa ideaa meidän päätyyn myös, kun tuo yövalon tarve on ollut akuutti viimeisen vuoden ajan. Muutenkin epäsuoralla valolla saa hienosti korostettua eri paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kiva rauhallinen valo eikä häiritse vaikka olisi koko yön päällä. Niinpä, valoilla voi saada paljon aikaan!

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta! Juuri tuollainen himmeä valo olisi kyllä todella kaunis, onko tuossa muuten jokin kytkin pois/päälle vai palaako kokoajan? Harmi ettei meidän makkariin yksinkertaisesti mahdu mitenkään sänkyyn päätyä :/ Muutenkin tuo jenkkisänky rupeaa vähän tympimään, että seuraavaksi meille tulee jokin muu vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin tympii jenkkisänky, mutta tällä mennään vielä toistaiseksi :) Tässä valonauhassa ei ollut kytkintä eli tällä hetkellä se pitää ottaa aina pistokkeesta pois ja takaisin. Tosin tarkoitus olisi muokata johtoa sellaiseksi, että siinä on kytkin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥