Osa opintojani, visuaalinen markkinointi

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016
Meillä on opintojen aikana monenlaista kurssia ja yksi tällä hetkellä käynnissä olevista on Visuaalinen markkinointi. Kuvat on oman paikkakuntani upeasta myllykirjastosta, jonne olen rakentanut esittelypöydän josta voi saada ideoita terassin sisustukseen. 

 
Aiheeni "Unelmien Pergola" tarjoaa siis käyttökelpoisia ideoita, millä terassia tai sitä pergolaa voi sisustaa ja samalla markkinoin koulumme kahta tutkintoa. Toinen niistä on sisustusalan ammattitutkinto ja toinen on piharakentajien tutkinto. Olen koonnut pöytään myös aiheeseen liittyviä kirjoja, jotta ne ovat siinä asiakkaalle helposti saatavilla jos inspiraatio herää :)
Tämä oli erittäin mielenkiintoinen projekti, sillä vaikka kokonaisuus on aika simppeli oli haasteena tuo kirjaston upea arkkitehtuuri. Sain kuin sainkin luvan laittaa tuon aurinkopurjeen pöydän ylle ja onneksi tämä kokonaisuus sulautuukin ihan kivasti tuonne kauniiseen kirjastoon :) 


Tällaista tänään ♥ Minulla on takana aivan upea viikonloppu ystävien kanssa. Vietimme minun synttäreitäni, shoppailimme, söimme ravintoloissa, saunottiin ja juotiin ehkä pari lasia kuohuvaakin ;D Ihania tällaiset tapaamiset ♥ Nyt istun junassa matkalla kotiin, en malta odottaa että olen perillä sillä koko ihana perheeni on vastassa juna-asemalla ♥

2 kommenttia

  1. Purje istuu hienosti tuohon mahtavaan kirjastoon. Oi että kesää jo odotan ja terassin laittoa. Mukavaa viikkoa ja edelleen intoa opiskeluusi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä kirjoituksesta. Mielestäni todella upea ratkaisu tuo pergola ja muut tuotteet pöydällä. Kuvan perusteella jo itselle heti herää ajatus esimerkiksi terassista. Mielenkiintoista lukea sinun visuaalisen markkinoinnin opinnoista. Visuaalinen markkinointi on mielestäni yhä suuremmassa roolissa monella eri alalla kun halutaan lisätä myyntiä tai vaikuttaa mielikuviin palveluista tai yrityksistä. Kaverini Tampereella omistaa yrityksen ja heille on yrityskuvaus tulossa. Hän on yrittänyt miettiä henkilöstökuvauksen lisäksi voisiko yrityksen viestintää ja mainontaa parantaa myös muilla kuvilla. Täytyy tämä kirjoitus jakaa hänelle jos hän saisi lisää ideoita.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥