Testissä HomeGrow PLATE kasvatusalusta

torstai 10. maaliskuuta 2016
En ole koskaan saanut yrttejä pysymään hengissä. Ne ovat kestäneet korkeintaan viikon ja sen jälkeen ne ovat kuolleet yleensä kuivuuteen. Jos joskus johonkin ruokaan on tarvinnut tiettyä yrttiä, on se pitänyt muistaa ostaa jo ennakkoon. Lisäksi kun asutaan pienellä paikkakunnalla, voi lähin tuore yrtti löytyä 20 kilometrin päästä.

Niinpä olin aika iloinen kun minulle tarjottiin blogiyhteistyönä testiin HomeGrow PLATE kasvatusalusta ja HomeGrow SACK kasvatuspussit. Ja tuoreiden yrttien osalta tilanne on nyt meillä kotona ihan toinen! Nämäkin basilikat ovat olleet jo ainakin kolme viikkoa tuossa ja hyvin menee :)Kasvatusalusta on nanoteknologiaa hyödyntävä. Kankaan päässä oleva kapea osa ja vesi laitetaan keraamisen alustan sisään, josta nanokangas nostaa alustalle kosteutta aina kasvin tarpeen mukaan.


 Yrtin voi laittaa alustalle kasvatuspussissa, multapaakussa tai vaikka ruukussa (kunhan vain vesi pääsee kulkemaan ruukun sisältöön). Sitten vain annat kasvatusalustan hoitaa homman! Itse täytyy vain muistaa tarkastella veden lisäämisen tarvetta ja sijoittaa alusta paikkaan, jossa on tarpeeksi päivänvaloa.

Kasvatuspusseissa voi kasvattaa muitakin kasveja. Itse laitoin tähän elpymään yhden huonekasvin osan. Minulla kun on tapana ollut käyttää tavallisia ruukkuja joissa vesi kerääntyy pohjalle ja lopulta tappaa kasvin.. Tässä pussissa sitä ei pääse tapahtumaan ja kastelu hoituu helposti. Kesällä aion testata ulkona kasvatuspussien isoja kokoja. XL kokoinen SACK on tilavuudeltaan jopa 50 litraa.Kasvatuspussit saa myös kätevästi riippumaan ja yrtin voi tuoda ruuanlaittopisteelle, josta sitä on helppo lisätä ruokaan.Kannattaa katsoa myös tämä lyhyt video, jossa kerrotaan tarkemmin kasvatusalustan käytöstä. Tuotteiden jälleenmyyjinä toimivat hyvin varustellut sisustus- ja puutarha-alan erikoisliikkeet sekä Verkkokauppa.com ja Stockmann-Tavaratalot.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cfydH6Q47Z8

Yrityksellä on paljon muitakin palveluja (kuten upeat viherseinät) ja suosittelenkin tutustumaan näihin huikeisiin referenssikohteisiin.  

HomeGrow PLATE on loistotuote, joka toimii oikeasti. Suosittelen! :)

10 kommenttia

 1. Vau! Tämä on kyllä kätevä. Olen niin haaveillut yrttien kasvattamisesta itse. Olisi kiva saada tuoretta, itsekasvatettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut todella toimiva alusta! En ole koskaan kasvattanut itse yrttejä alusta asti, nythän sitä tosiaan voisi kokeilla! :)

   Poista
 2. Vautsi meille tommonen! Tuskaillut iänikuisuuden miten ja mihin istutan ja kuinka, mutta tässähän on ratkaisu. Pian meillä on tuoreena persiljaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persilja on hyvää! Sitä voisikin kokeilla kasvattaa. Tätä alustaa kyllä voin suositella! :)

   Poista
 3. Onpa huippu! Missä niitä myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockmann ja verkkokauppa ainakin näillä meidän nurkilla :)

   Poista
 4. Siis minulle tuollainen:)nytkin basilika on viikon kärvistellyt ruukussa ja pahalta näyttää. Persilja on mielestäni helpompi saada menestymään ruukussa. Tuo on kiva idea ja siistin näköinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! :) Todella fiksun näköinen ja oikeasti toimiva :)

   Poista
 5. Käytännöllisyyden lisäksi, näyttäähän nuo ihan super söpöiltäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥