Kauniit PUUSTELLI keittiöt ja LUKIJAETU

maanantai 7. maaliskuuta 2016
Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä paikoista. Sen toiminnot nousevat todella tärkeään asemaan, kun ajatellaan sujuvaa arkea. Sen laatu ja kestävyys täytyy vastata kulutusta, minkä se saa osakseen joka päivä. Meillä keittiökalusteet ovat olleet aika ajankohtainen aihe ja vaikka olemmekin tehneet nyt pieniä muutoksia, haaveilen silti edelleen siitä unelmien talosta, jonne saan toteuttaa myös sen unelmien keittiön. Joten oli todella hienoa päästä juuri nyt tutustumaan yhdessä POP Blogien kanssa PUUSTELLIN Oulun myymälään. 

Vierailulta jäi päällimmäisenä mieleen laadukkaat ja upeat materiaalit, näyttävät ja kauniit välitilat, arkea helpottavat ratkaisut, ylelliset toteutukset, kotimaisuus ja edistykselliset ideat. Näitä erilaisia keittiöitä tutkiessa oli ilo huomata myös kalusteiden hieno suunnittelu. Vaivattomuus, hyvä valaistus, säilytystilan looginen käyttö, ajaton ilme ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita toimivassa keittiössä.


Puustelli on myös askeleen edellä muita. Ekologinen Miinus -keittiö on suomalainen innovaatio. Siinä keittiön runkorakenteena on kierrätettävä biokomposiitti, joka on mm. vedenkestävä, muuntautuva, kestävä, ajaton, huoleton ja lisäksi siirrettävä ja kierrätettävä. Aika näppärää ja vaikuttavaa! (Miinus -keittiö kahdessa alla olevassa kuvassa)

Ja jos oman keittiön remontointi ja uuden keittiön suunnittelu kiinnostaa, kannattaa varata aika suunnitteluun! Voin kertoa, että Puustellilla on myös aivan loistava ratkaisu keittiön remontointiin, sillä säästyy muu koti remonttipölyltä.

Nyt blogini lukijoille etuja blogikoodilla. Saat yllätyslahjan blogikoodilla Puustelli316 ja blogini nimen mainitsemalla varatessasi suunnitteluajan Pohjois-Pohjanmaan (Raahe, Ylivieska, Oulu) Puustellista 31.3.2016 mennessä.

Aihe voi olla ajankohtainen tai vaikkapa tulevaisuuden hanke, mutta nyt siihen on jokatapauksessa hyvä syy :)

 Yhteystiedot ajanvarausta varten:
Oulun myymälä
Raahen myymälä
Ylivieskan myymälä

6 kommenttia

 1. Kauniita keittiöitä! Meillä on 10 vuotta vanha Puustellin keittiö ja toimii kyllä edelleen, tosin nyt vaihtaisin kaappien runkojen värin ja samoin ovien... Tuossa näytti kyllä olevan valkoisena ja ihanana mustana tuota samaa ovea kuin meillä... Onnistuiskohan maalauttaminen????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että toimii! Mutta se on tuo 10 vuotta pitkä aika, mieltymykset muuttuvat :) Tuohon en osaa vastata, mutta ehdottomasti kannattaa selvittää. Kyllähän ihmiset maalaa itsekin kaapinovia ja varmasti jokin maalaamo tekee sen ammattimaisesti. Meillä kun tehtiin vuosi sitten pientä remppaa, vaihdoimme runko-osat ruskeasta valkoiseen, se ei ole iso kustannus jos vain onnistuu. Jos itse laatikostojen/kaappien runko on esimerkiksi valkoinen on muut osat (kehikot, koristeet, sokkelit) helppo vaihtaa :)

   Poista
 2. Mä en kestä näitä keittiöpostauksia... Oma keittiö näyttää entistä kammottavammalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Ei muuta kuin vaan alat tekemään pikkuhiljaa muutoksia, nekin joskus auttaa :D

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥