Mustalla maalattu

tiistai 19. tammikuuta 2016Mustaksi maalatuissa kalusteissa on sitä jotain. Jokin niissä vetää puoleensa. Vieläkin haaveilen sellaisesta vanhasta liinavaatekaapista, jonka maalaisin mustaksi mutta sillä välin testasin maalipensseliä erääseen jakkaraan. Tällaisia jakkaroita olinkin jo pitkään etsinyt ja sitten viimein kävi tuuri. Torin kautta kotiutin kaksi tällaista tuolia varsin edullisesti :)

Sain mahdollisuden päästä testaamaan Ilves Maalien tuotteita ja mitäpä muutakaan pyysin, kuin mustaa kalustemaalia..! Ja täytyy kyllä sanoa, että tästä tuli luottotuote. Maalatusta pinnasta tuli aivan täydellinen. Musta matta pinta on hyvin kaunis ja väri on intensiivinen. Sitä on oikeastaan vaikea selittää, mutta maali on parasta kalustemaalia jolla olen tähän asti maalannut. Käytän muuten aina vaahtomuovitelaa, sillä saa todella tasaista jälkeä aikaiseksi. 

Ja nyt kun minulla on täydellinen maali, mistäs sen kaapin saisin..? :)

Kiitos Ilves Maalit!

http://ilvesmaalit.fi/

8 kommenttia

 1. Olen samaa mieltä, mustassa on sitä jotain. Kiva lopputulos! Itse maalasin just saunajakkaran valkoiseksi, siitäkin tuli kiva. Ja nyt olisi musta maali odottamassa paria pientä projektia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pitäisikin hankkia muuten jonkinlainen saunajakkara, lapset varmasti tykkäisivät. Mitähän uusia projekteja mä vielä keksisin :D

   Poista
 2. Musta maalattu pinta on ihana! Hyvä tuoliostos! Mukavaa päivää Jaana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siinä on jotain kiehtovaa. Mukavaa viikkoa sinnekin ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin kauniin muotoinen! Juuri tuo muoto olikin varmasti se miksi näihin niin ihastuin aikanaan :)

   Poista
 4. Kaunis :). Meillä on sellainen ihana musta vanha kaappi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥